Kjøpe 2U aksjer uten kurtasje investere kahoot konkurrenter kursmål tekniske analyser

Kjøpe 2U aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe 2U aksjer.

2U kursutvikling

2U aksjeselskap

2U fundamental data

Kjøpe 2U aksjer uten kurtasje

2U er et amerikansk edtech selskap som ble startet i 2008. Selskapet har hovedkontor i Lanham, Maryland, USA, mens aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren TWOU. 2U utvikler, bygger og støtter undervisningsprogram på non-profit universiteter. I dag har selskapet rundt 70 kunder, og blant dem kjente universiteter og høyskoler som MIT, Harvard, Yale og Berkeley.

Blant de norske meglerne og bankene som tilbyr aksjehandel er det vanlig at du også får tilgang til de amerikanske aksjemarkedene. Selv om dette er både trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. eToro er et godt alternativ som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du 2U aksjer – steg for steg

Det er forventet at undervisningsteknologi kommer til å oppleve sterk vekst de neste årene, noe som betyr at edtech aksjer kan gi god avkastning. Det gjelder også for 2U, men det er har konkurranse og høy risiko, noe som gjør at det er viktig å spre risiko over flere forskjellige selskap. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, og dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i 2U Inc aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe 2U aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe 2U aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle begynne med aksjer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe 2U aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp 2U aksjer

For å kjøpe 2U aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter 2U eller tickeren TWOU, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av 2U aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i 2U vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i 2U.

Teknisk analyse av 2U aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av 2U

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

2U FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe 2U aksjer?

Siden 2U er notert på Nasdaq i USA kan du kjøpe aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i 2U aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge 2U kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til 2U. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for 2U aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av 2U kurs?

2U er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av 2U på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er 2U aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 8 analytikere som anbefaler å kjøpe 2U Inc aksjer, mens det er 1 som har overweight og 3 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for 2U er $41,30, mens det høyeste kursmålet på aksjen er $55,00.