Kjøpe 3M aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe 3M aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe 3M aksjer.

3M kursutvikling

3M aksjeselskap

3M fundamental data

Kjøpe 3M aksjer uten kurtasje

3M er nok mest kjent for Post-It, men dette er langt fra det eneste produktet dette selskapet selger. 3M er kjent for å være en verdiaksje som utbetaler gode utbytter til aksjonærene, og er ofte inne på Dogs of the Dow listen som er en toppliste over de beste amerikanske utbytteaksjene. Det er fullt mulig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere og banker, men siden du da må betale kurtasje kan det bli dyrt. Derfor pleier vi å anbefale å bruke eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene.

eToro er også et trygt og sikkert alternativ til norske meglere og banker. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra Finanstilsynet i Norge. Det minste innskuddet er på $200, og det sammen med kurtasjefri handel gjør at eToro passer veldig godt til nye investorer som vil bygge opp en portefølje over tid. Som kunde får du tilgang til analysedekning på utvalgte aksjer, gratis realtidskurser og et program for teknisk analyse. Dermed passer eToro også for investorer og tradere som har mer erfaring.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du 3M aksjer – steg for steg

Utbytteaksjer er populære investeringer, og dette gjelder spesielt for aksjene som er en del av Dogs of the Dow. Enkelte av disse aksjene har høye kurser, noe som gjør at mindre investorer er stengt ute fra å investere i disse, men her har eToro en løsning. Du kan nemlig kjøpe fractional shares eller deler av aksjer. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe 3M aksjer som vi skal gå gjennom steg for steg her. Normalt tar det kun noen få minutter fra du besøker eToro til du kan begynne å kjøpe aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Det aller første du må gjøre før du kan investere i 3M aksjer uten kurtasje er å besøke eToros nettside. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Du kan forvente deg en god brukeropplevelse siden både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk. Videre har nettsiden et enkelt og brukervennlig design, og dermed trenger du ikke mye tid på å venne deg til hvordan du bruker den.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på eToros nettside kan du begynne på registreringen ved å trykke på Bli med nå slik at du åpner opp skjemaet hvor du kan velge innloggingsmetode for din konto. Alternativene er å enten lage brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for innlogging. Etter at du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn.

Deretter kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Nå får du frem et skjema hvor du kan skrive inn personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt gjenstår bare å verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Når du skal gjøre innskudd må du minste sette inn $200 eller litt mindre enn 2000 kr. Maks innskudd er avhengig av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Bruker du VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly vil overføringen din bli utført med en gang, slik at du raskt kan gå i gang med å kjøpe 3M aksjer uten kurtasje. Du kan også gjøre en bankoverføring, men det kan da ta opptil 5 virkedager før pengene er overført til din eToro-konto.

4: Kjøp 3M aksjer

Når du skal kjøpe 3M aksjer uten kurtasje må du bruke ordreskjemaet. Dette åpner du ved å bruke sølefeltet øverst på skjermen til å søke etter 3M eller tickeren MMM, og så trykke på Handle i søkefeltet. I søkefeltet kan du også se logoen til selskapet, og trykker du på denne får du frem informasjon om selskapet, nøkkeltall, kursutvikling og program for teknisk analyse.

I ordreskjemaet kan du enten oppgi summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer i 3M du vil kjøpe. Etter å ha oppgitt sum eller antall aktiverer du ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine aksjer i 3M legges så automatisk til i din portefølje slik at du har full oversikt over kursutvikling og avkastning.

Teknisk analyse av 3M aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av 3M

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

3M FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe 3M aksjer?

3M aksjen kan kjøpes via de fleste norske meglere og banker som tilbyr handel med amerikanske aksjer, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. Vi viser deg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe 3M aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge 3M kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til 3M aksjen. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Se oppdaterte multipler som Price/Sales, Price/Book, Price/Earnings og utbytteyield for 3M aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av 3M kurs?

3M er en populær verdiaksje som gir gode utbytter, og vi følger med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ute tekniske analyser av 3M aksjen på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage egne analyser av 3M aksjen.

Er 3M aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på 3M aksjen, mens 1 har overweight, 13 har hold, 1 har underweight og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for 3M er $202,06, mens det høyeste kursmålet er $237,00.