Kjøpe ABB aksjer uten kurtasje kursutvikling tekniske analyser kursmål anbefalinger

Kjøpe ABB aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ABB aksjer.

ABB kursutvikling

ABB aksjeselskap

ABB fundamental data

Kjøpe ABB aksjer uten kurtasje

ABB er et sveitsisk selskap som ble startet i 1883. I dag er selskapet en global produsent og leverandør av kraftprodukter, robotikk og bevegelse, industriell automatisering og kraftnett. Dette har gjort at selskapet har blitt en populær investering de siste årene. Aksjen er hovednotert på SIX Swiss Exchange, noe som gjør at det kun er noen få norske meglere og banker som tilbyr handel med ABB aksjen. eToro tilbyr kurtasjefri handel med aksjer notert på den sveitsiske børsen, og er derfor et godt alternativ.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Videre er alle innskudd og investeringer i aksjer forsikret opptil 1 million euro. eToro er dermed et trygt og sikkert alternativ til de norske meglerne og bankene. Det minste innskuddet er på $200 eller noe under 2000 kr. Dermed er dette en løsning som passer godt for ny investorer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse kan også mer erfarne investorer og tradere bli fornøyde.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du ABB aksjer – steg for steg

På eToro kan du handle i over 2000 aksjer fra de 16 viktigste børsene i verden. Du får også tilgang til mer enn 250 børsnoterte fond. Det er heller ingen kurtasje ved handel med ETF fond eller andre aksjer. eToro tilbyr også handel med fractional shares eller deler av aksjer. Dermed kan flere få tilgang til investeringer i aksjer med høye kurser som for eksempel Google og Amazon. Fremgangsmåten for å kjøpe ABB aksjer uten kurtasje kan brukes til å kjøpe andre aksjer og fractional shares eller børsnoterte fond. Normalt går det bare noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ABB aksjer uten kurtasje må du være registrert på eToro. Det er gratis å registrere seg, og som nevnt får du også tilgang til gratis realtidskurser og et program for tekniske analyser. For å komme til nettsiden slik at du kan åpne en konto kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro starter du registreringen ved å trykke på Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage deg et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller du kan bruke din Facebook- eller Google-konto til innloggingen. Etter du har valgt og aktivert innloggingsmetode er din konto registrert og du er logget inn.

Du kan nå gå videre med registreringen ved å trykke på Fullfør profil slik at du åpner skjemaet hvor du kan skrive inn personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. For å kjøpe aksjer er det ikke krav om tidligere erfaring. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 og kurtasjefri handel er eToro et godt alternativ for aksjehandel for nybegynnere. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av betalingsmetode. Vil du komme raskt i gang med å kjøpe ABB aksjer uten kurtasje kan du gjøre innskudd med en av betalingsmetodene som har direkte overføring. Det er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring, men da kan det gå opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp ABB aksjer

Når du skal kjøpe ABB aksjer uten kurtasje må du bruke ordreskjemaet. Du åpner dette ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ABB eller tickeren ABBN, og så trykke på knappen hvor det står Handle på i søkeresultatet. Du kan også trykke på selskapslogoen dersom du vil vite mer om selskapet, se på nøkkeltall og kursutvikling eller lage tekniske analyser av ABB aksjen.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele ABB aksjer du vil kjøpe. Når du har skrevet inn sum eller antall aktiverer du ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført umiddelbart. Dine aksjer blir automatisk lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ABB aksjen.

Teknisk analyse av ABB aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ABB

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ABB FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe ABB aksjer?

ABB er hovednotert på SIX Swiss Exchange, og det kan derfor være vanskelig å kjøpe aksjen via norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe ABB aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge ABB kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til ABB aksjen. Vi har også nyttig informasjon om selskapet og finansielle nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Earnings, Price/Sales, Price/Book og utbytteyield for ABB aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ABB kurs?

ABB er en spennende aksje og en populær investering, og vi følger tett med på kursutviklingen. På vår side legger vi jevnlig ut tekniske analyser av ABB aksjen. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er ABB aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 9 analytikere som har kjøpsanbefaling på ABB aksjen, mens 1 har overweight, 16 har hold, 3 har underweight og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for ABB aksjen er 31,15 CHF, mens det høyeste kursmålet er 43,51 CHF.