Kjøpe ABN AMRO aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål nederlandske banker tips

Kjøpe ABN AMRO aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ABN AMRO aksjer.

ABN AMRO kursutvikling

ABN AMRO aksjeselskap

ABN AMRO fundamental data

Kjøpe ABN AMRO aksjer uten kurtasje

ABN AMRO ble etablert i 1991 når Algemene Bank Nederland fusjonerte med AMRO Bank. Den nederlandske banken har hovedkontor i Amsterdam, og er også notert på Amsterdam Stock Exchange med tickeren ABN. I dag er ABN AMRO den tredje største nederlandske banken. Selskapet har kontorer i 15 land og mer enn 32000 ansatte.

I Norge er det bare et fåtall meglere og banker som lar deg investere i nederlandske aksjer på børsen i Amsterdam, og de som gjør det tar ofte en høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler å bruke disse. eToro er et godt alternativ som tilbyr kurtasjefri handel på 16 av de viktigste børsene, noe som betyr at du kan investere i mer enn 2000 aksjer uten kurtasje.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du ABN AMRO aksjer – steg for steg

Det er mange som kjøpe finansaksjer for å sikre porteføljen mot inflasjon og høyere rente, eller for å motta utbytte. Dette er en type aksjer som kan passe godt inn i de aller fleste porteføljer, noe som kan bidra med risikodiversifisering. Diversifisering av investeringer er viktig, og med tilgang til over 2000 aksjer på eToro skal du kunne bygge opp en portefølje med god risikoprofil. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe ABN AMRO aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ABN AMRO aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ABN AMRO aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ABN AMRO aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ABN AMRO aksjer

For å kjøpe ABN AMRO aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ABN AMRO eller tickeren ABN, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av ABN AMRO aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i ABN AMRO vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ABN AMRO.

Teknisk analyse av ABN AMRO aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ABN AMRO

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ABN AMRO FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe ABN AMRO aksjer?

ABN AMRO aksjen er notert på Amsterdam Stock Exchange i Nederland. Derfor kan det være vanskelig å kjøpe via norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i den nederlandske banken ABN AMRO uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge ABN AMRO kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til ABN AMRO. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for ABN AMRO aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ABN AMRO kurs?

ABN AMRO er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av ABN AMRO på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er ABN AMRO aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på ABN AMRO aksjen, mens det er 2 som har overweight, 11 som har hold, 1 som har underweight og 2 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for ABN AMRO aksjen er €12,40. Det høyeste kursmålet er €14,90.