Kjøpe Acciona aksjer uten kurtasje investere kursmål teknisk analyse

Kjøpe Acciona aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Acciona aksjer.

Acciona kursutvikling

Acciona aksjeselskap

Acciona fundamental data

Kjøpe Acciona aksjer uten kurtasje

Acciona ble etablert i 1997, men har en historikk som strekker seg tilbake til 1862 når MZOV ble grunnlagt. Acciona har hovedkontor i Alcobendas, Spania. Datterselskapet Acciona Windpower ble skilt ut og slått sammen med Nordex i 2016. Selskapet har nå fokus på utvikling og drift av infrastruktur innenfor industri, bygg, vann og tjenester, i tillegg til at det også produserer fornybar energi. Aksjen er notert på Bolsa de Madrid med tickeren ANA.

Det er ikke vanlig at norske meglere og banker gir deg tilgang til spanske aksjer på Bolsa de Madrid, og de få som gjør det tar som regel en høy kurtasje hver gang du skal kjøpe og selge aksjer. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene, selv om de er både trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Acciona aksjer – steg for steg

Siden det er forventet at etterspørselen etter elektrisk kraft kommer til å holde seg høy kan investeringer i Acciona gi god avkastning. Selskapet er også involvert i vindkraft investeringer, noe som kan gi stor vekst. Likevel vil det være viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe SSE aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Acciona aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Acciona aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Acciona aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Acciona aksjer

For å kjøpe Acciona aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Acciona eller tickeren ANA. Deretter trykker du på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Acciona aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Acciona vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Acciona.

Teknisk analyse av Acciona aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Acciona

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Acciona FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Acciona aksjer?

Siden Acciona er notert på Bolsa de Madrid kan det være vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere og banker siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Acciona aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Acciona kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Acciona. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Acciona aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Acciona kurs?

Acciona er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Acciona på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Acciona aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 5 analytikere som anbefaler å kjøpe Acciona, mens det er 2 som har outperform, 2 som har hold, 2 som har underperform og 2 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på Acciona er €168,31, mens det høyeste kursmålet på aksjen er €200,00.