Kjøpe Adobe aksjer uten kurtasje kursutvikling kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe Adobe aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Adobe aksjer.

Adobe kursutvikling

Adobe aksjeselskap

Adobe fundamental data

Kjøpe Adobe aksjer uten kurtasje

Det er fullt mulig å kjøpe Adobe aksjer gjennom norske nettmeglere og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel på de amerikanske børsene. Selv om dette trygge og brukervennlige løsninger pleier vi å ikke anbefale disse til alle. Grunnen til dette er at du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Dermed kan det bli dyrt. Noe vi derimot kan anbefale er eToro som gjorde det godt i vår test av billigste aksjehandel på nett. Dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Dermed kan du spare penger som du heller kan investere i aksjer fremfor å betale kurtasje.

eToro er et godt alternative til norske nettmeglere og banker, også utover at dette er en billig løsning for aksjehandel. Med alle tillatelser fra det norske Finanstilsynet er dette en seriøst aktør, og sikkerheten er høy siden alle innskudd og aksjeinvesteringer er forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 og veldig brukervennlige løsninger kan de aller fleste investere i Adobe aksjer. eToro passer også godt for mer erfarne investorer siden du får tilgang til analyser på utvalgte selskaper, kan handle aksjer på 16 børser, får gratis realtidskurser og program for teknisk analyse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Adobe aksjer – steg for steg

Som regel tar det kun noen få minutter fra du begynner på kontoregistreringen hos eToro til du kan kjøpe dine første aksjer uten kurtasje. Fremgangsmåten for å kjøpe Adobe aksjer kan også brukes til å kjøpe andre aksjer eller fractional shares. Fractional shares er deler av en aksje, noe som betyr at du kan investere fra $50 og oppover i aksjer som har en langt høyere kurs. Dette gjør at “dyre” aksjer som Google og Amazon også er tilgjengelig for tilnærmet alle.

1: Besøk eToro

Første steg i fremgangsmåten for å kjøpe Adobe aksjer er å besøke nettsiden til eToro. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et veldig enkelt design som sikrer at du raskt får oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig. Med norsk oversettelse og norsk kundeservice er du også sikret en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du har kommet til nettsiden kan du begynne registreringen av din konto. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. Nå kommer det frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på kontoen din. Alternativene er å enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging med Facebook- eller Google-kontoen din. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert. Neste trinn er å fullføre registreringen. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

Du får da frem et skjema hvor du kan oppgi informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å fullføre din investorprofil. Det gjøres ved å svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Deretter kan du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du bil bruke når du skal sette inn eller ta ut penger fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Når du skal gjøre innskudd på din eToro-konto for å kjøpe Adobe aksjer bør du undersøke aksjekursen før du gjør innskudd. Kursen er i dag over $500, så dersom du vil kjøpe hele aksjer må du sette inn mer enn dette. Vil du kun sette inn minsteinnskuddet på $200 for å kjøpe fractional shares har du selvsagt mulighet til det. Maks innskudd går fra $5500 og oppover avhengig av betalingsmetode. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly siden disse har direkte overføringer, noe som betyr at du kan kjøpe Adobe aksjer med en gang. Bankoverføring er tilgjengelig, men overføringen kan ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din konto.

4: Kjøp Adobe aksjer

Når du skal kjøpe fractional shares eller hele aksjer i Adobe må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Du kommer dit ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Adobe eller tickeren ADBE, og deretter trykke på søkeresultatet. På selskapssiden har du tilgang til informasjon og nøkkeltall fra selskapet, innlegg fra aksjeforumet, kursoversikt og analyseprogrammet. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

Vil du kjøpe fractional shares skriver du inn summen du vil investere i Adobe aksjen. Vil du derimot ha hele aksjer skriver du inn antallet aksjer du vil kjøpe i ordreskjemaet. Når du har fylt inn sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen blir ordren din utført med en gang. Dine aksjer i Adobe blir automatisk lagt til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Adobe aksje

Lag din egen tekniske analyse av Adobe

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Adobe FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Adobe aksjer?

Siden Adobe aksjen er notert på Nasdaq i USA må du bruke en nettmegler som gir deg tilgang på handel med utenlandske aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Adobe aksjer uten kurtasje, noe som kan gjøre at du sparer penger.

Hvor kan jeg følge Adobe kurs?

På vår nettsiden kan du følge med på Adobe kursutvikling. Vi har mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. I tillegg kan du se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Adobe aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Adobe kurs?

Adobe er en aksje som er populær å investere i, og vi følger med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Adobe aksjen. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lære å lage dine egne analyser av Adobe eller andre aksjer.

Er Adobe aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 18 analytikere som har kjøpsanbefaling på Adobe aksjen, mens 2 har overweight og 6 har hold. Ingen har underweight eller salgsanbefalinger. Gjennomsnittlig kursmål for Adobe aksjen er $567,49, mens høyeste kursmål er $610,00.

%d bloggere liker dette: