Kjøpe Adyen aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger tips

Kjøpe Adyen aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Adyen aksjer.

Adyen kursutvikling

Adyen aksjeselskap

Adyen fundamental data

Kjøpe Adyen aksjer uten kurtasje

Adyen er en nederlandsk betalingsformidler som ble grunnlagt i 2006 av Arnout Schuijff og Pieter van der Does. Selskapet tilbyr betalingsløsninger for nettsider, mobil og point of sales. Adyen har hovedkontor i Amsterdam, hvor også aksjen er notert med tickeren ADYEN. Selskapet har også kontorer i byer som Berlin, Stockholm, New York, Shanghai, Paris, Tokyo og Mexico City.

Blant de norske meglerne og bankene som tilbyr aksjehandel er det kun et lite fåtall som gir deg tilgang til børsen i Amsterdam. De få som gir deg tilgang pleier ofte å ta en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Det kan nemlig bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Adyen aksjer – steg for steg

Adyen er et selskap som er relativt tidlig i vekstfasen, og derfor er det risiko å investere i aksjen samtidig som oppsiden kan være stor. Derfor er det viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste skal ligge til rette for at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Adyen aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Adyen aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Adyen aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Adyen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Adyen aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Adyen aksjer

For å kjøpe Adyen aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Adyen, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Adyen aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Adyen vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Adyen.

Teknisk analyse av Adyen aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Adyen

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Adyen FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Adyen aksjer?

Adyen er notert på Amsterdam Stock Exchang, og nederlandske aksjer kan være vanskelig å få kjøpt gjennom norske meglere. Det finnes likevel løsninger. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Adyen aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Adyen kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Adyen. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Adyen aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Adyen kurs?

Adyen er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Adyen på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Adyen aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 13 analytikere som har kjøpsanbefaling på Adyen aksjen, mens det er 9 som har hold, 1 underweight og 3 salgsanbefalinger. Gjennomsnittlig kursmål for Adyen aksjen er €2660,96, mens det høyeste kursmålet er €3553,49.