Kjøpe African Rainbow Minerals aksjer med CFD investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe African Rainbow Minerals aksjer med CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe African Rainbow Minerals aksjer.

African Rainbow Minerals kursutvikling

African Rainbow Minerals aksjeselskap

African Rainbow Minerals fundamental data

Kjøpe African Rainbow Minerals aksjer med CFD

African Rainbow Minerals er et sør-afrikansk gruveselskap som ble etablert i 1997. Selskapet har hovedkontor i Johannesburg, og aksjen er notert på Johannesburg Stock Exchange med tickeren ARI. African Rainbow Minerals har drift i Sør-Afrika, Kongo og Zambia. På disse lokasjonene utvinner selskapet gull, kobber, kull, jernmalm og platinum.

Så vidt vi i Aksjeskolen vet, så er det ingen norske meglere eller banker som gir deg tilgang til Johannesburg Stock Exchange. Dermed må du bruke fond eller ETF-er for å få investere i sør-afrikanske aksjer gjennom norske meglere. Ønsker du å spisse investeringene mot enkelte selskap kan CFD trading på Markets være et godt alternativ. Markets gir deg nemlig tilgang til kurtasjefri handel med CFD på aksjer notert på 20 børser. I tillegg kan du også investere i aksjer notert på 17 børser med lav kurtasje.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du African Rainbow Minerals aksjer med CFD – steg for steg

Det er mange investorer som bruker gull for å spre risiko og for å få en beskyttelse mot inflasjon. Utover råvaren kan du også investere i gull aksjer som African Rainbow Minerals for å få eksponering mot gullprisen. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, og med CFD kan du trade aksjer på 20 børser. Dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan bruke CFD til å investere i African Rainbow Minerals aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer eller investere i aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe African Rainbow Minerals aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe African Rainbow Minerals aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe African Rainbow Minerals aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp African Rainbow Minerals aksjer

For å kjøpe African Rainbow Minerals aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter African Rainbow Minerals eller tickeren ARI, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av African Rainbow Minerals aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i African Rainbow Minerals vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i African Rainbow Minerals.

Teknisk analyse av African Rainbow Minerals aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av African Rainbow Minerals

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

African Rainbow Minerals FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe African Rainbow Minerals aksjer?

Siden African Rainbow Minerals er notert på Johannesburg Stock Exchange kan det være vanskelig å investere i selskapet gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i African Rainbow Minerals aksjer med CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge African Rainbow Minerals kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til African Rainbow Minerals. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for African Rainbow Minerals aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av African Rainbow Minerals kurs?

African Rainbow Minerals er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av African Rainbow Minerals på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er African Rainbow Minerals aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 1 analytiker som har outperform på African Rainbow Minerals, mens 2 har hold og 1 har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for African Rainbow Minerals er 225,00 ZAR, mens det høyeste kursmålt på aksjen er 270,00 ZAR.