Kjøpe Afterpay aksjer investere kursmål tekniske analyser anbefaling kursutvikling

Kjøpe Afterpay aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Afterpay aksjer.

Afterpay kursutvikling

Afterpay aksjeselskap

Afterpay fundamental data

Kjøpe Afterpay aksjer

Afterpay er et australsk fintech selskap som ble grunnlagt i 2017. Selskapet tilbyr tjenester i Australia, New Zealand, USA, Canada og Storbritannia. I august 2021 gjorde selskapet det kjent at Afterpay vil bli kjøpt opp av Block (tidligere Square) i mars 2022.

Med en notering på den australske børsen kan det bli vanskelig og dyrt å investere i aksjen gjennom norske meglere og banker. Det er kun et lite mindretall som gir deg tilgang til australske aksjer, og ofte må du betale en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på Australian Stock Exchange med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Afterpay aksjer – steg for steg

Afterpay er et selskap som utvikler ny teknologi, og dermed er det høy risiko å investere i selskapet, på samme måte som med andre fintech aksjer. Derfor er det viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser med en kurtasje fra 0,1 %, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Afterpay aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Afterpay aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Afterpay aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Afterpay aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Afterpay aksjer

For å kjøpe Afterpay aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Afterpay eller tickeren APT, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Afterpay aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Afterpay vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Afterpay.

Teknisk analyse av APT aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av APT

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Afterpay FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Afterpay aksjer?

Det kan være vanskelig å kjøpe australske aksjer gjennom norske meglere, i tillegg kan det bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Afterpay aksjer med en kurtasje på 0,1 %.

Hvor kan jeg følge Afterpay kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Afterpay. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Afterpay aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Afterpay kurs?

Afterpay er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Afterpay på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Afterpay aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 4 analytikere som anbefaling å kjøpe Afterpay, mens det er 3 som har outperform, 4 som har hold og 1 som har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for Afterpay er AU$121,23, mens det høyeste kursmålet på aksjen er AU$160,00.