Kjøpe AGL Energy aksjer investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe AGL Energy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe AGL Energy aksjer.

AGL Energy kursutvikling

AGL Energy aksjeselskap

AGL Energy fundamental data

Kjøpe AGL Energy aksjer

Australian Gas Light Company ble grunnlagt i 1837, og leverte gass til den første gatelykten i Sydney. Selskapet har fortsatt hovedkontor i Sydney, og aksjen er notert på Australian Stock Exchange i samme by. Tickeren er AGL. AGL Energy har en samlet kapasitet på 10,984 MW, og i tillegg er det også en stor investor og operatør av strømproduksjon fra fornybare energikilder som vann-, sol- og vindkraft.

Blant de norske meglerne og bankene som tilbyr aksjehandel er det bare et lite fåtall som lar deg investere i australske aksjer. De som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse selv om de er både trygge og brukervennlige. Markets er et godt alternativ som lar deg kjøpe og selge aksjer på 17 børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du AGL Energy aksjer – steg for steg

AGL Energy er et allsidig energiselskap som gir deg eksponering mot eldre energikilder som gass, i tillegg til fornybare energikilder som sol og vind. Det er forventet at det skal komme stor vekst i etterspørselen etter sol- og vindkraft, noe som kan være gode nyheter for AGL Energy. Likevel er det en risiko forbundet med å investere i selskapet. Derfor bør du også investere i selskap som driver i andre bransjer. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe AGL Energy aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe AGL Energy aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe AGL Energy aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe AGL Energy aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp AGL Energy aksjer

For å kjøpe AGL Energy aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter AGL Energy eller tickeren AGL, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av AGL Energy aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i AGL Energy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i AGL Energy.

Teknisk analyse av AGL Energy aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av AGL Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

AGL Energy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe AGL Energy aksjer?

Det kan bli både vanskelig og dyrt å kjøpe AGL Energy aksjer gjennom norske meglere siden den er notert på Australian Stock Exchange. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i AGL Energy aksjer med 0,1 % kurtasje.

Hvor kan jeg følge AGL Energy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til AGL Energy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for AGL Energy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av AGL Energy kurs?

AGL Energy er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av AGL Energy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er AGL Energy aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 2 analytikere som anbefaler å kjøpe AGL Energy, mens det er 2 som har outperform, 4 har hold og 1 har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for AGL Energy er AU$8,35, mens det høyeste kursmålet på AU$14,00.