Kjøpe Ahold Delhaize aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe Ahold Delhaize aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Ahold Delhaize aksjer.

Ahold Delhaize kursutvikling

Ahold Delhaize aksjeselskap

Ahold Delhaize fundamental data

Kjøpe Ahold Delhaize aksjer uten kurtasje

Koninklijke Ahold Delhaize N.V. eller Ahold Delhaize ble etablert i 2016 når Ahold og Delhaize Group slo seg sammen. Selskapet har hovedkontor i Zaandam, og driver i dag supermarked, hypermarked, kiosker, netthandel, mm, i Nederland, Belgia, Tsjekkia, Hellas, Luxembourg, Romania, Serbia og USA. Ahold Delhaize har også joint ventures i Indonesia og Portugal. Aksjen til Ahold Delhaize er notert på Euronext Amsterdam med tickeren AD.

De fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel pleier i stor grad å gi deg tilgang til europeiske børser. Et av de vanligste unntakene er Euronext Amsterdam. De få meglerne og bankene som gir deg tilgang til denne børsen tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Ahold Delhaize aksjer – steg for steg

Ahold Delhaize og andre dagligvareaksjer er regnet for å være trygge investeringer, men det følger fortsatt med risiko når du kjøper aksjer. Derfor er det viktig å også kjøpe andre aksjer slik at du får spredd risikoen. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Ahold Delhaize aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Ahold Delhaize aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Ahold Delhaize aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Ahold Delhaize aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Ahold Delhaize aksjer

For å kjøpe Ahold Delhaize aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Ahold Delhaize eller tickeren AD, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Ahold Delhaize aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Ahold Delhaize vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Ahold Delhaize.

Teknisk analyse av Ahold Delhaize aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Ahold Delhaize

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Ahold Delhaize FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Ahold Delhaize aksjer?

Ahold Delhaize er notert på Euronext Amsterdam, og det kan derfor være vanskelig å investere i aksjen gjennom norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Ahold Delhaize aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Ahold Delhaize kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Ahold Delhaize. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Ahold Delhaize aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Ahold Delhaize kurs?

Ahold Delhaize er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Ahold Delhaize på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Ahold Delhaize aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 10 analytikere som har kjøpsanbefaling på Ahold Delhaize, mens det er 2 som har overweight, 13 som har hold og 1 som har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Ahold Delhaize er €28,99, mens det høyeste kursmålet er €33,19.