Kjøpe Air Liquide aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Air Liquide aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Air Liquide aksjer.

Air Liquide kursutvikling

Air Liquide aksjeselskap

Air Liquide fundamental data

Kjøpe Air Liquide aksjer uten kurtasje

Air Liquide ble grunnlagt i 1902 og har i dag hovedkontor på Quai d’Orsay, Paris. Selskapet er en stor produsent av industrigasser som brukes til industri, helse, miljø og forskning. Air Liquide har tilstedeværelse i 80 land over hele verden, og har i alt over 3,6 millioner kunder. Aksjen til Air Liquide er notert på Euronext Paris og har tickeren AI.

Blant de norske meglerne og bankene som tilbyr aksjehandel er det kun et lite fåtall som gir deg tilgang til franske aksjer notert på Euronext Paris. De få som tilbyr dette pleier ofte å ta en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Det kan bli dyrt. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Air Liquide aksjer – steg for steg

Air Liquide er regnet for å være en potensiell vinner blant hydrogenaksjer av mange meglerhus og analytikere. Det betyr at dette er en aksje som kan gi god avkastning. Samtidig er det viktig å være bevisst på risikoen forbundet med investeringer. Denne risikoen kan du spre ved å investere i forskjellige selskap som driver i ulike bransjer. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Air Liquide aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Air Liquide aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Air Liquide aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Alphabet aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Air Liquide aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Air Liquide aksjer

For å kjøpe Air Liquide aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Air Liquide eller tickeren AI, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Air Liquide aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Air Liquide vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Air Liquide.

Teknisk analyse av Air Liquide aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Air Liquide

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Air Liquide FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Air Liquide aksjer?

Air Liquide er notert på Euronext Paris, og det er derfor bare noen få norske meglere som gir deg tilgang, disse tar også ofte en høy kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Air Liquide aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Air Liquide kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Air Liquide. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Air Liquide aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Air Liquide kurs?

Air Liquide er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Air Liquide på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Air Liquide aksjer en god investering?

I følge oversikten til Financial Times er det 10 analytikere som anbefaler kjøp av Air Liquide, mens 11 har outperform, 11 har holdanbefaling og 1 har salgsanbefaling. Median kursmål for Air Liquide er €162,50, mens det høyeste kursmålet er på €197,00.