Kjøpe Airbnb aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Airbnb aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Airbnb aksjer.

Airbnb kursutvikling

Airbnb aksjeselskap

Airbnb fundamental data

Kjøpe Airbnb aksjer uten kurtasje

De siste årene har det blitt langt enklere å kjøpe aksjer som er notert på børser i utlandet, men fortsatt kan det bli dyrt dersom du bruker en norsk megler eller en nettbank med tilgang til aksjehandel. Grunnen til det er at du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi sjeldent anbefaler å bruke en norsk megler eller bank til aksjehandel. Det blir ofte for dyrt. eToro er derimot en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje på 16 av de viktigste børsene i verden, noe som betyr at du kan bruke eToro til å kjøpe Airbnb aksjer uten kurtasje.

eToro er ikke bare et rimelig alternativ til norske meglere og banker. De er også et seriøst og trygt alternativ. eToro har nemlig alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd og investeringer er forsikret opptil 1 million euro. Nettsiden er brukervennlig, noe som sammen med et minsteinnskudd på $200 gjør det til et godt alternativ til nybegynnere som vil kjøpe sine første aksjer. Videre får du tilgang til analyser på utvalgte selskaper, analyseprogram med realtidskurser og et eget forum for investeringer og trading. Dermed passer eToro også godt til erfarne tradere og investorer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Airbnb aksjer – steg for steg

eToro tilbyr som nevnt handel med aksjer notert på 16 av de viktigste børsene i hele verden. Du kan også kjøpe fractional shares, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en hel aksje. Dette åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs, som for eksempel Google og Amazon. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer uten kurtasje eller fractional shares er den samme som for å kjøpe Amazon aksjer. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan begynne med investering i aksjer.

1: Besøk eToro

Det aller første steget i fremgangsmåten for å kjøpe Amazon aksjer uten kurtasje er å gå til eToros nettside. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har som nevnt et enkelt og brukervennlig design, så du trenger ikke å bruke mye tid på å få full oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig. Nettsiden er oversatt til norsk og du har også norsk kundeservice tilgjengelig.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Du kan starte registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Dette gjør at du får frem et skjema hvor du kan velge innloggingsmetode til din eToro-konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn. Men, det er noen raske trinn igjen før du kan kjøpe Amazon aksjer uten kurtasje.

Trykk på Fullfør registrering for å få frem skjemaet hvor du kan oppgi informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål om din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer slik at din investorprofil blir fullført. Til slutt kan du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd er som nevnt $200, og dette gjør at de aller fleste kan komme i gang med investeringer på eToro. Siden du ikke betaler kurtasje blir kostnadene heller ikke for høye. Maks innskudd varierer fra $5500 og oppover, og avhenger av hvilken betalingsmetode du bruker. Vil du kjøpe Airbnb aksjer så raskt som mulig anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly til innskudd. Disse metodene har direkte overføringer, noe som betyr at du får penger på konto med en gang. Du kan også bruke vanlig bankoverføring, men det kan ta opptil 5 virkedager før du har pengene på konto.

4: Kjøp Airbnb aksjer

Når du skal kjøpe Airbnb aksjer uten kurtasje må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapssiden sammen med informasjon og nøkkeltall fra selskapet, analyseprogram og realtidskurser, og innlegg fra aksjeforumet om Airbnb aksjen. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet aksjer du vil ha. Ordren din aktiveres ved å trykke på Åpne handel. Din ordre blir utført med en gang så lenge børsen er åpen. Aksjene legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Airbnb aksje

Lag din egen tekniske analyse av Airbnb

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Airbnb FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Airbnb aksjer?

På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Airbnb aksjer uten kurtasje. Ved å ikke betale kurtasje kan du få lavere kostnader, noe som igjen kan bety at du får mer penger du kan investere i Airbnb. Aksjen er notert på Nasdaq i USA, så du kan også bruke andre metoder.

Hvor kan jeg følge Airbnb kursutvikling?

På vår side kan du følge med på Airbnb kursutvikling. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. I tillegg har vi oversikt over multipler som Price/Sales, Price/Book og Price/Earnings for Airbnb aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Airbnb kurs?

Airbnb er en populær aksje som mange investerer i, og vi følger med på kursutviklingen. Med jevne mellomrom legger vi ut tekniske analyser av Airbnb på vår side. Du kan også følge vår kurs i teknisk analyse dersom du vil lære å lage dine egne analyser av Airbnb aksjen.

Er Airbnb aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 11 analytikere som har kjøpsanbefaling på Airbnb aksjen, mens 1 har overweight, 19 har hold og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Airbnb er $188,81, mens det høyeste kursmålet er $245,00.

%d bloggere liker dette: