Kjøpe Aker Solutions aksjer uten kurtasje kursutvikling kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe Aker Solutions aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Aker Solutions aksjer.

Aker Solutions kursutvikling

Aker Solutions aksjeselskap

Aker Solutions fundamental data

Kjøpe Aker Solutions aksjer uten kurtasje

Aker Solutions er notert på Oslo Børs, noe som betyr at du kan kjøpe aksjen via norske meglere og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Både norske meglere og nettbanker med aksjehandel er trygge og brukervennlige løsninger, men det kan bli dyrt når du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Derfor pleier vi å anbefale å bruke eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Med pengene du sparer ved å ikke betale kurtasje kan du kjøpe flere aksjer i Aker Solutions, og på den måten få bedre avkastning.

eToro er et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og nettbanker med aksjehandel. eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og i tillegg er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro. Som kunde får du tilgang til analysedekning på utvalgte aksjer, program for teknisk analyse med gratis realtidskurser og tilgang til aksjehandel på 16 børser fra hele verden. Med et minsteinnskudd på $200 er dette dermed en god løsning for både nybegynnere og mer erfarne tradere og investorer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Aker Solutions aksjer – steg for steg

Med tilgang til kurtasjefri aksjehandel på 16 børser har eToro et et de beste og rimeligste løsningene. Du har også tilgang til handel med fractional shares, noe som gjør at aksjer med høy kurs som Google og Amazon er tilgjengelig for de aller fleste. Fremgangsmåten for å kjøpe aksjer i andre selskap eller fractional shares er den samme som for å kjøpe Aker Solutions aksjer. Normalt tar det bare noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne på registreringen av din konto må du gå til eToros nettside. Dit kommer du deg ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et brukervennlig og enkelt design som sikrer at du raskt for oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig. Med norsk oversettelse og norsk kundeservice får du også en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge å logge inn med din konto på Facebook eller Google. Etter at du har valgt og aktivert metode for innlogging er din konto registrert og du er logget inn. Men, før du kan kjøpe Aker Solutions aksjer uten kurtasje er det ennå noen få trinn igjen som må fullføres.

Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil slik at du får frem et nytt skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter kan du gå videre til å fullføre din investorprofil. Det gjør du ved å svare på spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt kan du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du ønsker å bruke slik at din konto blir fullt verifisert.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 og kurtasjefri aksjehandel kan de aller fleste komme i gang med investeringer. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, avhengig av hvilken betalingsmetode du bruker. Vi anbefaler å gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly siden disse gir deg umiddelbare overføringer slik at du kan kjøpe Aker Solutions aksjer med en gang. Du kan også bruke bankoverføring, men med denne betalingsmetoden kan det ta opptil 5 virkedager før overføringen er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Aker Solutions aksjer

For å kjøpe Aker Solutions aksjer uten kurtasje må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Du kommer dit ved å bruke søkefunksjonen til å søke etter Aker Solutions eller tickeren AKSO, og så trykke på søkeresultatet. På selskapssiden finner du også informasjon og nøkkeltall fra selskapet, innlegg om aksjen fra forumet, kursoversikt og program for teknisk analyse. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har skrevet inn sum eller antall kan du trykke på Åpne handel slik at din ordre blir aktivert. Er børsen åpen vil du få kjøpt dine aksjer med en gang. Disse blir så automatisk lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen på din investering i Aker Solutions aksjer.

Teknisk analyse av Aker Solutions aksje

Lag din egen tekniske analyse av Aker Solutions

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Aker Solutions FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Aker Solutions aksjer?

I vår guide viser vi deg hvordan du kan kjøpe Aker Solutions aksjer uten kurtasje via en anerkjent nettmegler. Siden du ikke betaler kurtasje kan du spare penger som du heller kan investere i AKSO aksjer. Det kan sikre deg bedre avkastning.

Hvor kan jeg følge Aker Solutions kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til AKSO aksjen. Vi har også mye nyttig informasjon som selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Aker Solutions.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Aker Solutions kurs?

Aker Solutions er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Aker Solutions aksjen på nettsiden vår. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lære å lage dine egne AKSO analyser.

Er Aker Solutions aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på Aker Solutions aksjen, mens 5 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Aker Solutions er 17,08 kr, mens det høyeste kursmålet er 25,00 kr.

%d bloggere liker dette: