Kjøpe Akzo Nobel aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Akzo Nobel aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Akzo Nobel aksjer.

Akzo Nobel kursutvikling

Akzo Nobel aksjeselskap

Akzo Nobel fundamental data

Kjøpe Akzo Nobel aksjer uten kurtasje

Akzo Nobel ble etablert i 1994 når svenske Nobel fusjonerte med nederlandske Akzo. Selskapet har i dag hovedkontor i Amsterdam, og aksjen er notert på Amsterdam Stock Exchange med tickeren AKZA. Akzo Nobel har aktivitet i mer enn 80 lang og leverer kjemikalier, maling og coating til industri og forbrukere over hele verden.

Blant de norske meglerne og bankene som tilbyr aksjehandel er det kun et lite mindretall som gir deg tilgang til Amsterdam Stock Exchange. De få som gir deg tilgang tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dermed kan disse løsningene bli dyre. Dette er også en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler å bruke disse. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Akzo Nobel aksjer – steg for steg

Et godt tips til aksjehandel for nybegynnere er å spre risiko ved å investere i flere selskap som driver i ulike sektorer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Akzo Nobel aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Akzo Nobel aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Akzo Nobel aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Adyen aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Akzo Nobel aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Akzo Nobel aksjer

For å kjøpe Akzo Nobel aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Akzo Nobel eller tickeren AKZA, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Akzo Nobel aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Akzo Nobel vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Akzo Nobel.

Teknisk analyse av Akzo Nobel aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Akzo Nobel

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Akzo Nobel FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Akzo Nobel aksjer?

Akzo Nobel er notert på den nederlandske børsen i Amsterdam og kan derfor være vanskelig å få kjøpt gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Akzo Nobel aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Akzo Nobel kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Akzo Nobel. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Akzo Nobel aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Akzo Nobel kurs?

Akzo Nobel er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Akzo Nobel på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Akzo Nobel aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 12 analytikere som har kjøpsanbefaling på Akzo Nobel aksjen, 4 har overweight, 5 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Akzo Nobel aksjen er €113,40, mens høyeste kursmål er €132,00.