Kjøpe Albemarle Corp aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips

Kjøpe Albemarle Corp aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Albemarle Corp aksjer.

Albemarle Corp kursutvikling

Albemarle Corp aksjeselskap

Albemarle Corp fundamental data

Kjøpe Albemarle Corp aksjer uten kurtasje

Albemarle Corporation ble grunnlagt i 1994 og har hovedkontor i Charlotte, USA. Selskapet driver innenfor tre divisjoner, lithium som står for 36,6 % av omsetningen, brom som står for 30,8 %, og katalysatorer som står for 25,5 %. Alebmarle har fabrikker i USA, Kina, Nederland, Belgia, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren ALB.

Du kan kjøpe Albemarle Corp aksjer gjennom de aller fleste norske meglere og banker siden den er notert på New York Stock Exchange. Selv om dette er trygge og brukervennlig løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene er nemlig at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Albemarle Corp aksjer – steg for steg

Mange investorer ser på lithiumdelen av selskapet som den viktigste delen, og ikke bare fordi dette står for den største delen av omsetningen. Det er ventet at batterier vil bli langt viktigere fremover, og lithium er en råvare som vil bli mer etterspurt enn i dag. Dermed kan en se på Albemarle som batteriaksjer siden den er en del av verdikjeden til batterier. Selv om framtiden til selskapet ser lovende ut er det viktig å spre risiko over flere sektorer, og med tilgang til kurtasjefri handel på 16 børser skal alt ligge til rette for at du kan spre risiko på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Albemarle uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Som regel tar det bare noen få minutter å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Albemarle Corp litium aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Albemarle Corp aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Tesla aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Albemarle Corp aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Albemarle Corp aksjer

For å kjøpe Albemarle Corp aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Albemarle Corp eller tickeren ALB, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Albemarle Corp aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Albemarle Corp vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Albemarle Corp.

Teknisk analyse av Albemarle Corp aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Albemarle Corp

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Albemarle Corp FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Albemarle Corp aksjer?

For å kunne investere i Albemarle Corp aksjer må du ha tilgang til aksjehandel på New York Stock Exchange. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Albemarle aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Albemarle Corp kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Albemarle Corp. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Albemarle Corp aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Albemarle Corp kurs?

Albemarle Corp er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Albemarle Corp på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Albemarle Corp aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 10 analytikere som har kjøpsanbefaling på Albemarle aksjen, mens 1 har overweight, 8 har hold, 2 har underweight og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Albemarle aksjen er $216,94, mens det høyeste kursmålet er $265,00.