Kjøpe Alcoa aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kurs utvikling

Kjøpe Alcoa aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Alcoa aksjer.

Alcoa kursutvikling

Alcoa aksjeselskap

Alcoa fundamental data

Kjøpe Alcoa aksjer uten kurtasje

Alcoa ble grunnlagt i 1888 av Charles Martin Hall, Alfred E. Hunt og Andrew W. Mellon. Hall står blant annet bak den moderne prosessen for aluminiumsproduksjon, Hall-Heroult-prosessen. I dag har selskapet hovedkontor i New York og er en av verdensledende leverandører av bauksitt, alumina og aluminium. Aksjen til Alcoa er notert på New York Stock Exchange med tickeren AA.

Gjennom de fleste norske meglere og banker kan du kjøpe amerikanske aksjer på både NYSE og Nasdaq, men siden disse tar kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Det kan nemlig bli dyrt. eToro er et alternativ vi ofte anbefaler. Gjennom denne nettmegleren får du tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Alcoa aksjer – steg for steg

Alcoa er regnet for å være et solid selskap, men det driver innenfor en syklisk industri. Det gjør at det er viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer på 16 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Alcoa aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Alcoa aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Alcoa aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Alcoa aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Alcoa aksjer

For å kjøpe Alcoa aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Alcoa eller tickeren AA, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Alcoa aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Alcoa vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Alcoa.

Teknisk analyse av Alcoa aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Alcoa

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Alcoa FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Alcoa aksjer?

Siden Alcoa er notert på NYSE kan du investere i selskapet gjennom de fleste norske meglere. Det kan bli dyrt på grunn av kurtasje ved kjøp og salg. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Alcoa aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Alcoa kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Alcoa. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Alcoa aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Alcoa kurs?

Alcoa er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Alcoa på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Alcoa aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 11 analytikere som anbefaler å kjøpe Alcoa, mens det er 1 som har overweight og 2 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Alcoa er $59,97, og det høyeste kursmålet for aksjen er på $66,00.