investere Kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer.

Alexandria Real Estate Equities kursutvikling

Alexandria Real Estate Equities aksjeselskap

Alexandria Real Estate Equities fundamental data

Kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer uten kurtasje

Alexandria Real Estate Equities er et amerikansk Real Estate Investment Trust som ble etablert i 1994, og som har hovedkontor i California. Selskapet fokuserer på å investere i kontoreiendom og laboratorier som leies ut til selskap som driver innenfor life sciences og teknologi. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren ARE.

Listen over norske meglere og banker som gir deg tilgang til NYSE er lang, noe som gir deg mange valgmuligheter, men disse tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt å velge disse løsningene, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. eToro gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser, og kan derfor være et godt alternativ.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og baarer. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Alexandria Real Estate Equities aksjer – steg for steg

I USA er Real Estate Investment Trust populære investeringer. Dette er selskap som investerer i eiendom, og som utbetaler store og regelmessige utbytter. Dermed passer de godt inn i en portefølje hvor en ønsker en mer balansert risiko. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser. Det betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Alexandria Real Estate Equities aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et earelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Alexandria Real Estate Equities aksjer

For å kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Alexandria Real Estate Equities eller tickeren ARE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Alexandria Real Estate Equities aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Alexandria Real Estate Equities vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Alexandria Real Estate Equities.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Hvorfor vi anbefaler eToro til å investere i Alexandria Real Estate Equities aksjer

eToro er en markedsplass for trading med CFD, men tilbyr også kurtasjefri aksjehandel. Med en lav spread kommer eToro bra ut i tester av billigste aksjehandel. En annen viktig fordel med eToro er at du får tilgang til mange børser som norske meglere og baarer ikke gir deg tilgang til. På eToro har du tilgang til handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

Når du registrerer deg som bruker får du tilgang til et eget aksjeforum hvor du kan diskutere med andre investorer og tradere. eToro gir deg også tilgang til analyser på utvalgte selskap, noe som kan være til hjelp når du skal gjøre investeringsbeslutninger.

 • 2000 aksjer på 16 børser
 • Aksjeforum
 • Program for teknisk analyse
 • Analyser på utvalgte aksjer

Teknisk analyse av Alexandria Real Estate Equities aksje

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av Alexandria Real Estate Equities aksjer slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du earelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av Alexandria Real Estate Equities aksjer):

Lag din egen tekniske analyse av Alexandria Real Estate Equities

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Alexandria Real Estate Equities FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer?

Siden Alexandria Real Estate er notert på New York Stock Exchange kan du kjøpe aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med høy kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Alexandria Real Estate aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Alexandria Real Estate Equities kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Alexandria Real Estate Equities. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Alexandria Real Estate Equities aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Alexandria Real Estate Equities kurs?

Alexandria Real Estate Equities er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Alexandria Real Estate Equities på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Alexandria Real Estate Equities aksjer en god investering?

Pr 15.03.22 er det i følge MarketScreener 8 analytikere som anbefaler å kjøpe Alexandria Real Estate, mens 3 har outperform. Gjennomsnittlig kursmål for Alexandria Real Estate er $231,55, mens det høyeste kursmålet er på $245,00.