Kjøpe Alibaba aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefalinger analyser

Kjøpe Alibaba aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Alibaba aksjer.

Alibaba kursutvikling

Alibaba aksjeselskap

Alibaba fundamental data

Kjøpe Alibaba aksjer uten kurtasje

Ser vi på utenlandske aksjer er investeringer i Alibaba aksjen en av de mest populære. Dette er en aksje som har hovednotering på børsen i Hong Kong, men er også notert på Nasdaq i USA. For de fleste vil det være mest naturlig å kjøpe Alibaba aksjer som er notert på Nasdaq siden amerikanske aksjer kan kjøpes hos de fleste nettmeglere og i nettbanker med aksjehandel i utenlandske aksjer. Dette er enkle løsninger, men ofte kan de også være dyre siden du må betale kurtasje. Metoden vi bruker lar deg kjøpe aksjer uten kurtasje, og du kan også velge om du vil kjøpe Alibaba aksjer på Hong Kong børsen eller Nasdaq.

eToro er markedsplassen vi i Aksjeskolen benytter oss av når vi skal kjøpe utenlandske aksjer. Som nevnt betaler du ingen kurtasje, så spread er eneste kostnad. Dermed kan du spare noen penger som du heller kan investere i Alibaba aksjen ved å bruke eToro. eToro har alle tillatelser som trengs fra det norske Finanstilsynet, noe som viser at dette er en seriøs nettmegler. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 million euro, og dermed har du en høy sikkerhet. Minste innskudd er $200 og dermed kan de aller fleste komme i gang med aksjeinvestering på eToro. eToro har også løsninger og funksjoner som kan tilfredsstille erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Alibaba aksjer – steg for steg

Alibaba aksjekurs er over $200, men det er fortsatt mulig å kjøpe Alibaba aksjer uten kurtasje på eToro med en mindre beløp. Du kan nemlig kjøpe fractional shares eller deler av en aksje. Her er minste investeringsbeløp $50. Det betyr at du kan gjøre et innskudd på $200 og kjøpe aksjer i flere ulike selskaper. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares eller hele aksjer i Alibaba uten kurtasje er den samme og vi går igjennom de ulike stegene nedenfor. I alt tar det kun noen få minutter før du kan kjøpe Alibaba aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Første steg for å kjøpe Alibaba aksjer uten kurtasje på Hong Kong børsen eller Nasdaq er å besøke nettsiden til eToro. Det kan du gjøre ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. eToros nettside er tilgjengelig på norsk og du har også norsk kundeservice tilgjengelig. Det sikrer deg en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne kontoregistreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. Her får du frem et skjema hvor du enten kan fylle inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har gjort dette er din konto registrert og du er logget inn på den. Før du kan gå i gang med å kjøpe Alibaba aksjer er det noen få trinn igjen som må fullføres. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

Her kan du fylle inn navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på et par spørsmål om din erfaring med investeringer og aksjehandel for å fullføre din investerprofil. Helt til slutt kan du laste opp bilde av ID, adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke på eToro. Det siste gjøres for å sikre at ingen misbruker din identitet på nett og gir deg en ekstra sikkerhet.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd er som nevnt $200, mens aksjekursen til Alibaba er over denne summen. Det gjør at du bør undersøke Alibaba kursutvikling før du gjør innskudd dersom du vil kjøpe hele aksjer. Maks innskudd er fra $5500 og oppover. Metodene du kan bruke er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Alle metodene gir deg penger rett på konto slik at du kan kjøpe Alibaba aksjer med en gang, bortsett fra bankoverføring som kan ta opptil 5 virkedager før pengene er på din eToro-konto.

4: Kjøp Alibaba aksjer

Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares eller hele aksjer i Alibaba er den samme. Først må du søke deg frem til selskapssiden ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden. Vil du kjøpe Alibaba aksjer på Hong Kong børsen kan du søke etter tickeren 9988. Vil du heller kjøpe aksjene på Nasdaq kan du søke på tickeren BABA eller på selskapsnavnet Alibaba. Trykk så på søkeresultater for å bli tatt med til selskapssiden hvor du finner siste innlegg om aksjen fra forumet, informasjon om selskapet, kursutvikling og program for teknisk analyse, og ordreskjema for å kjøpe Alibaba aksjer.

For å få frem ordreskjema slik at du kan kjøpe Alibaba aksjer trykker du på knappen Handle. Deretter skriver du inn summen du vil investere dersom du ønsker å kjøpe fractional shares, eller antall aksjer om du vil kjøpe hele aksjer i selskapet. Når du har skrevet inn sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å legge ordren ut i markedet. Er børsen åpen vil du motta din aksjer med en gang. Disse blir lagt til din konto automatisk.

Teknisk analyse av Alibaba aksje

Lag din egen tekniske analyse av Alibaba

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Alibaba FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Alibaba aksjer?

Alibaba aksjen er hovednotert på Hong Kong børsen, og er i tillegg notert på Nasdaq i USA. Den amerikanske aksjen kan du kjøpe hos de fleste nettmeglere. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Alibaba aksjer uten kurtasje på både Hong Kong børsen og på Nasdaq.

Hvor kan jeg følge Alibaba kurs?

Vi har oppdatert Alibaba kursutvikling på vår nettside slik at du kan følge med på kursen. I tillegg har vi mye informasjon om Alibaba og selskapsresultatene deres. Vi har også oppdaterte multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Alibaba.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Alibaba?

Alibaba er en populær aksje blant norske investorer og en aksje vi følger tett. På vår side kan du se teknisk analyse av Alibaba aksjen. Du kan også prøve analyseprogrammet vi bruker. Er du fersk på teknisk analyse kan du delta på vårt kurs for nybegynnere.

Er Alibaba aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 45 analytikere som har kjøpsanbefaling på Alibaba aksjen, 7 som har overweight og 3 som har hold. Det er ingen underweight eller salgsanbefalinger på aksjen. Gjennomsnittlig kursmål for Alibaba aksjen er $318,94. Høyeste kursmål er $408,78.

%d bloggere liker dette: