Teknisk analyse av Amazon aksjer logo

Kjøpe Amazon aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Amazon aksjer.

Amazon kursutvikling

Amazon aksjeselskap

Amazon fundamental data

Kjøpe Amazon aksjer uten kurtasje

Amazon er en populær aksje, men kostnaden ved å kjøpe en kan være høy på grunn av kurtasje. Norske nettmeglere har som regel høy kurtasje, og et utvalg som ikke alltid er blant de beste. Amazon aksjen er amerikansk, så den kan handles hos de fleste norske nettmeglere, men utover aksjer i USA blir det ofte lite utvalg. Derfor bruker vi som regel eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr aksjehandel på børser over store deler av verden, og du betaler heller ikke kurtasje. Den eneste kostnaden er spread. Dermed kan du i mange tilfeller investere mer penger om du bruker denne nettmegleren.

Med alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet viser eToro at de er en trygg og seriøs aktør. De har også over 20 millioner kunder fra mer enn 100 forskjellige land. Altså er det mange som har et godt forhold til denne nettmegleren. eToro er også en nettmegler som passer for de fleste. Minste innskudd er $200, plattformen er brukervennlig, men har samtidig funksjoner som er avanserte nok til at erfarne investorer også kan ha nytte av den. Som kunde får du gratis realtidskurser, program for tekniske analyser, og du kan delta i diskusjoner på forumet.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Amazon aksjer – steg for steg

For investorer som har et lite beløp å investere kan det være vanskelig å kjøpe Amazon aksjer og lage en godt diversifisert portefølje. Med norske nettmeglere må du betale kurtasje, og du kan kun kjøpe hele aksjer. På eToro betaler du kun spread. Videre har du også mulighet til å kjøpe fractional shares. Det betyr at du ikke trenger å kjøpe en hel aksje, du kan kjøpe deler av en aksje og motta avkastning på summen du har investert. Siden Amazon aksjen pr 17.03.21 koster over $3000 er dette en stor fordel for mindre investorer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Amazon aksjer på eToro må du registrere deg og åpne en konto. Det betyr at du må gå til deres nettside. For å komme til eToro kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er tilgjengelig på norsk, og det er også norsk kundeservice, så om du trenger hjelp kan du få det.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du har kommet til nettsiden til eToro kan du begynne registreringen. For å bli medlem må du først trykke på knappen Bli med nå. Når du har gjort det får du frem et skjema hvor du enten kan velge innlogging med Facebook eller Google, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse.

Etter dette har du faktisk laget din egen konto på eToro slik at du kan kjøpe aksjer i Amazon, men vi anbefaler at du fullfører kontoregistreringen helt. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil. Her må du oppgi informasjon som navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. Videre må du også gjøre en test for å få en investorprofil. Dette gjøres for å sikre at du er i stand til å investere i Amazon aksjer. Til slutt må du verifisere kontoen din. For å gjøre dette laster du opp bilde av ID, en regning som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Amazon aksjen koster over $3000, men siden eToro har et minste innskudd på $200, og at de tilbyr handel med fractional shares kan du faktisk investere i Amazon for en mindre sum. Vil du gjøre større innskudd kan du selvsagt gjøre det. Med de fleste betalingsmetodene vil innskuddet ditt være tilgjengelig umiddelbart slik at du kan kjøpe Amazon aksjer. Metodene som er tilgjengelig er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring.

4: Kjøp Amazon aksjer

Vil du kjøpe Amazon aksjer eller en fractional shares kan du bruke søkefeltet øverst på skjermen. Her skriver du inn Amazon eller tickeren AMZN. Deretter trykker du på søkeresultatet. Når du har gjort det blir du tatt med til selskapssiden hvor du kan se de siste innleggene fra forumet på eToro om Amazon aksjen, lese mer om selskapet eller oppdatere deg på multipler, se kursutvikling og lage tekniske analyser, eller kjøpe Amazon aksjer.

Når du vil kjøpe Amazon aksjer eller fractional shares trykker du på Handle. Her kan du enten skrive inn antallet aksjer du vil kjøpe eller skrive inn summen du vil investere i Amazon aksjer. Når du har gjort dette kan du trykke på knappen Åpne handel. Dette legger kjøpsordren din ut på børs, og så lenge børsen er åpen vil den bli gjort opp. Deretter vil dine Amazon aksjer bli lagt til din konto.

Teknisk analyse av Amazon aksje

Lag dine egne tekniske analyser av Amazon aksjen

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Amazon FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Amazon aksjer?

Amazon aksjer kan du få kjøpt hos de fleste norske nettmeglere siden aksjen er noter på en amerikansk børs. Men, aksjen koster over $3000, noe som er en høy sum for de fleste. På vår side kan du se hvordan du kan kjøpe Amazon aksjen uten kurtasje, og hvordan du kan kjøpe fractional shares.

Må jeg kjøpe hele aksjer i Amazon?

Nei, det er mulig å kjøpe fractional shares i Amazon. Med fractional shares kan du investere fra $50 og oppover i Amazon aksjen, og over tid spare frem til du eier en hel aksje. I vår guide viser vi deg hvordan du går frem for å kjøpe fractional shares i Amazon uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Amazon kurs?

Vi har kursoppdateringer på Amazon aksjen. Utover Amazon kursoppdatering har vi også oppdaterte tall fra siste resultatfremlegging, nøkkeltall som Price/Earnings, Price/Book, Price/Sales, utbytteyield og mye annen nyttig informasjon.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Amazon?

Amazon er en veldig populær investering, og derfor legger vi ofte ut oppdaterte tekniske analyser av Amazon aksjen. Her kan du også få tilgang til et analyseprogram gratis i 30 dager slik at du kan lage egne tekniske analyser av Amazon aksjen.

Er Amazon aksjer en god investering?

Handel på nett er en ting som har kommet for å bli, og derfor er det mange som mener at en investering i Amazon aksjer kan være bra. Amazon er et etablert selskap, men som fortsatt har gode forutsetninger for vekst. Det kan bety at kursen kan stige videre.

%d bloggere liker dette: