Kjøpe AMD aksjer uten kurtasje teknisk analyse anbefaling kursmål kursutvikling

Kjøpe AMD aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe AMD aksjer.

AMD kursutvikling

AMD aksjeselskap

AMD fundamental data

Kjøpe AMD aksjer uten kurtasje

Advanced Micro Devices eller AMD aksjen er notert på den amerikanske børsen, men er også listet i Tyskland. Vi foretrekker den amerikanske aksjen siden dette er hovednoteringen. AMD aksjer kan kjøpes hos de fleste norske nettmeglere og i nettbanker hvor du kan handle utenlandske aksjer. Begge disse løsningene er enkle og trygge, men du må betale kurtasje når du kjøper og selger, noe som kan gjøre dette dyrt. Vi foretrekker å bruke eToro siden dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Den eneste kostnaden er forskjellen mellom kjøps- og salgsskursen, altså spread. Dermed kan du spare penger som du heller kan investere når du bruker eToro.

Med alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet er eToro en like trygg løsning som norske banker og nettmeglere. Videre er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro, noe som gir deg en ekstra sikkerhet. En annen viktig fordel er at minste innskudd er på $200, og uten kurtasje er dette dermed en god løsning for nye investorer som vil bygge opp en portefølje over tid. Som kunde får du tilgang til gratis realtidskurser, program for teknisk analyse og ferdige analyser av kjente selskaper. Dermed er dette også en løsning som kan gjøre erfarne tradere og investorer fornøyde.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du AMD aksjer – steg for steg

Ved å unngå å betale kurtasje når du kjøper aksjer kan du spare penger, noe som kan gi deg mer å investere, og derfor en bedre avkastning. Før du kan kjøpe AMD aksjer uten kurtasje på eToro trenger du en konto dersom du ikke allerede har en. Å åpne en konto tar kun noen få minutter, og du kan bruke innskuddsmetoder hvor overføringen skjer umiddelbart slik at du kan begynne å kjøpe AMD aksjer med en gang. eToro tilbyr også fractional shares eller deler av aksjer. Dermed kan du investere i aksjer du normalt ikke hadde hatt råd til å kjøpe. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe AMD aksjer.

1: Besøk eToro

For å registrere en konto på eToro må du først besøke nettsiden deres. For å komme dit kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk, noe som gir deg en god brukeropplevelse, og det er også norsk kundeservice tilgjengelig dersom du trenger hjelp med noe.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har kommet til eToros nettside kan du begynne på selve registreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan enten fylle inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge om du vil bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har gjort dette er din konto registrert og du er logget inn på din konto. Men, før du kan starte med investeringer i AMD aksjen eller andre selskap er det noen raske steg du må fullføre. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

Nå får du frem et skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på spørsmål for å kartlegge din erfaring med aksjeinvestering og aksjehandel slik at du får en investorprofil. Det siste steget er å verifisere din konto. Dette gjøres for å sikre at ingen misbruker din identitet. Verifiseringen gjør du ved å laste opp bilder av ID, et brev eller en kontoutskrift som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd eller uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Siden minste innskudd er på $200 er dette en løsning som passer godt for nye investorer som vil gjøre et lite innskudd. Når du heller ikke betaler kurtasje kan du spre risikoen ved å investere i forskjellige selskaper, selv med mindre summer. Av betalingsmetoder kan du velge mellom VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Dersom du vil kjøpe AMD aksjer uten kurtasje med en gang bør du ikke velge bankoverføring, med denne metoden kan det gå opptil 5 virkedager før du har pengene på konto, mens med de andre metodene kommer pengene umiddelbart inn på konto.

4: Kjøp AMD aksjer

Når du har penger på din eToro-konto kan du kjøpe AMD aksjer uten kurtasje. For å få frem ordreskjemaet må du bruke søkefeltet øverst på skjermen. Her kan du enten søke etter selskapsnavnet Advanced Micro Devices eller på tickeren AMD. Trykk på søkeresultatet for å komme til selskapssiden hvor du har ordreskjemaet. I tillegg har du oversikt over siste innlegg om aksjen fra forumet, info om selskapet og nøkkeltall, kursoversikt og program for teknisk analyse. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

Når du trykker på Handle får du frem ordreskjemaet hvor du kan skrive inn summen du vil investere i AMD aksjer dersom du vil kjøpe fractional shares, eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre og legge den ut i markedet. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Når din ordre er utført vil dine AMD aksjer bli lagt til i din portefølje automatisk slik at du kan følge med på kursutviklingen på din AMD investering.

Teknisk analyse av AMD aksje

Lag din egen tekniske analyse av AMD

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

AMD FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe AMD aksjer?

Advanced Micro Devices aksjen er notert på den amerikanske børsen, og kan derfor kjøpes hos norske nettmeglere. Da må du betale kurtasje ved kjøp og salg, noe som er dyrt. Vi viser deg hvordan kan du kjøpe AMD aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge AMD kurs?

På vår nettside gir vi deg full oversikt over kursutvikling, informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også vurdere prisingen av selskapet med multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for AMD aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av AMD?

Advanced Micro Devices er et av de mange selskapene vi følger, og vi legger også ut tekniske analyser av AMD med jevne mellomrom. Du kan også prøve programmet vi bruker til tekniske analyser og vil du lære mer kan du følge vårt kurs i teknisk analyse.

Er AMD aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal har 18 analytikere kjøpsanbefaling på AMD aksjen, mens 2 har overweight og 13 har hold. 2 analytikere har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for AMD aksjen er $102,31, mens det høyeste kursmålet er $135.

%d bloggere liker dette: