Kjøpe American Water Works Co Inc aksjer uten kurtasje

Kjøpe American Water Works Co Inc aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe American Water Works Co Inc aksjer.

American Water Works Co Inc kursutvikling

American Water Works Co Inc aksjeselskap

American Water Works Co Inc fundamental data

Kjøpe American Water Works Co Inc aksjer uten kurtasje

Selskapet ble grunnlagt i 1886 med navnet American Water Works & Guarantee Company. I 1947 skiftet selskapet navn til American Water Works Co Inc. Fra 2001 til 2008 var selskapet eid av tyske RWE Group, før det ble skilt ut og børsnotert på NYSE med tickeren AWK. I dag er det først og fremst investeringsselskaper som BlackRock, Vanguard og State Street Corporation som eier selskapet. Selskapet driver blant annet systemer for drikkevann og spillvann.

Siden AWK aksjen er notert på New York Stock Exchange kan den kjøpes via de fleste norske meglere og banker. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden de kan bli dyre. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 børser. Dermed får du tilgang til over 2000 aksjer.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du American Water Works Co Inc aksjer – steg for steg

Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser har du flere muligheter til å investere i vannselskap. Dermed kan du bygge opp en godt diversifisert portefølje med eksponering mot ulike selskaper, sektorer og geografiske områder. Her går vi gjennom steg for steg hvordan du kan investere i American Water Works Co Inc aksjer. Dette er en metode du også kan bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Som regel trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med aksjeinvestering på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe American Water Works Co Inc aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe American Water Works Co Inc aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe American Water Works Co Inc aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp American Water Works Co Inc aksjer

For å kjøpe American Water Works Co Inc aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter American Water Works Co Inc eller tickeren AWK, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av American Water Works Co Inc aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i American Water Works Co Inc vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i American Water Works Co Inc.

Teknisk analyse av American Water Works Co Inc aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av American Water Works Co Inc

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

American Water Works Co Inc FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe American Water Works Co Inc aksjer?

American Water Works aksjen er notert på New York Stock Exchange, noe som betyr at du må ha tilgang til de amerikanske børsene for å kjøpe aksjen. Her viser vi deg fremgangsmåten for å investere i American Water Works uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge American Water Works Co Inc kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til American Water Works Co Inc. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for American Water Works Co Inc aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av American Water Works Co Inc kurs?

American Water Works Co Inc er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av American Water Works Co Inc på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er American Water Works Co Inc aksjer en god investering?

Wall Street Journals oversikt viser at det er 5 analytikere som har kjøpsanbefaling på American Water Works Co Inc aksjen, mens det er 1 som har overweight, 10 som har hold og 1 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for aksjen er $177,29, mens det høyeste kursmålet er på $190,00.