Kjøpe Amgen aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Amgen aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Amgen aksjer.

Amgen kursutvikling

Amgen aksjeselskap

Amgen fundamental data

Kjøpe Amgen aksjer uten kurtasje

Amgen Inc er et amerikansk biofarmasøytisk selskap som ofte er inne på listen over de beste utbytteaksjene i USA. Å være en del av Dogs of the Dow gjør at aksjen er en populær investering. Amgen aksjen er notert på Nasdaq, og dermed er det en forholdsvis enkel prosedyre å kjøpe disse. For eksempel kan du bruke de aller fleste norske meglere og banker som gir deg tilgang til aksjehandel. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden.

Utover å være et rimelig alternativ med mange investeringsmuligheter, er eToro også et trygt og sikkert alternativ. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Videre er alle innskudd og plasseringer i aksjer og børsnoterte fond forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 åpner eToro opp for at de aller fleste kan begynne med investeringer. eToro har gratis realtidskurser og et eget program for teknisk analyse, noe som gjør at dette også er et godt alternativ for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Amgen aksjer – steg for steg

Det er ikke bare minsteinnskuddet på $200 som gjør at eToro er et god valg spesielt for nye investorer som vil begynne å spare i aksjer. eToro tilbyr nemlig handel med fractional shares eller deler av aksjer. Dette åpner opp for at flere kan investere i aksjer som har en høy kurs. Med fractional shares kan du kjøpe deler av en aksje fra $50 og oppover. Dette kan komme godt med dersom du vil kjøpe Amen aksjer som har en kurs på $245 når vi skriver dette. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe Amgen aksjer som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det kun noen få minutter fra du besøker eToros nettside til du kan kjøpe aksjer.

1: Besøk eToro

Første steg i fremgangsmåten for å kjøpe Amgen aksjer uten kurtasje er å dra til eToros nettside. Du kommer til den ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som gjør at du kan vente deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt og brukervennlig design, slik at du ikke trenger å bruke mye tid på å venne deg til hvordan den fungerer.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er kommet til eToros nettside kan du starte registreringen ved å trykke på Bli med nå. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan velge innloggingsmetoden du vil ha på din konto. Du kan enten lage deg et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller koble din eToro-konto sammen med din Facebook- eller Google-konto og logge inn med den. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn.

Ved å trykke på Fullfør profil kan du nå gå videre i registreringen. Nå får du frem et skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Helt til slutt bør du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du ønsker å bruke.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet på eToro er som nevnt $200 eller i underkant av 2000 kr. Maks innskudd går fra $5500 og oppover avhengig av betalingsmetoden du bruker. Vil du komme raskest mulig i gang med investeringer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Alternativt kan du også gjøre en bankoverføring, men da kan det gå opptil 5 virkedager før pengene er inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Amgen aksjer

For å kjøpe Amgen aksjer uten kurtasje må du bruke ordreskjemaet. Det åpner du ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Amgen eller tickeren AMGN, og så trykke på Handle i søkeresultatet. Fra søkeresultatet kan du også trykke deg til selskapssiden hvor du finner mer informasjon og nøkkeltall fra aksjen, kursoversikt og programmet for teknisk analyse.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele Amgen aksjer du vil kjøpe. Etter å ha oppgitt sum eller antall aktiverer du ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil ordren din bli utført med en gang. Dine aksjer blir automatisk lagt til i porteføljen din slik at du kan følge med på kursutviklingen på din investering i Amgen aksjen.

Teknisk analyse av Amgen aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Amgen

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Amgen FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Amgen aksjer?

Amgen er notert på Nasdaq i USA og kan derfor kjøpes via de fleste norske meglere og banker. Men, det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side kan du se hvordan du kan kjøpe Amgen aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Amgen kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Amgen aksjen. Vi har også nyttig informasjon og nøkkeltall fra selskapet. Se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Amgen aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Amgen kurs?

Amgen er en populær aksje som ofte er inne på listen over Dogs of the Dow. Vi følger med på kursutviklingen og jevnlig legger vi ut ny tekniske analyser av Amgen aksjen. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Amgen aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 12 analytikere som har kjøpsanbefaling på Amgen aksjen, mens 13 har hold og 3 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Amgen er $251,37, mens det høyeste kursmålet er på $298,00.