Kjøpe Amyris aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tekniske analyser kursutvikling investere

Kjøpe Amyris aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Amyris aksjer.

Amyris kursutvikling

Amyris aksjeselskap

Amyris fundamental data

Kjøpe Amyris aksjer uten kurtasje

Amyris er et selskap som driver med syntetisk bioteknologi og fornybare kjemikalier. Amyris har tre brands, Biosscance og Pipette som lager skjønnhetsprodukter, og Purcane som lager et sukkersubstitutt. Selskapet ble grunnlagt i 2003 og har hovedkontor i Emeryville, California. Aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren AMRS.

Siden Amyris aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange kan du investere i selskapet via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Selv om de fleste norske meglere og banker har trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden de kan bli dyre. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Amyris aksjer – steg for steg

Selskaper som driver med syntetisk bioteknologi kan ha stor oppside, men samtidig er det også høy risiko å investere i de. Dette gjelder også for Amyris aksjen. Derfor bør du bygge opp en portefølje med flere aksjer som gir deg eksponering mot ulike sektorer og geografiske områder. Som kunde på eToro får du som nevnt tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne sette sammen en godt diversifisert portefølje. Her skal vi fokusere på hvordan du kan kjøpe Amyris aksjer uten kurtasje, men samme metode kan også brukes til å investere i andre aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du kun å bruke noen få minutter på å komme i gang med aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Amyris aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Amyris aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google eller Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Amyris aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Amyris aksjer

For å kjøpe Amyris aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Amyris eller tickeren AMRS, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Amyris aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Amyris vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Amyris.

Teknisk analyse av Amyris aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Amyris

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Amyris FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Amyris aksjer?

Du vil trenge en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene siden aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren AMRS. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Amyris aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Amyris kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Amyris. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Amyris aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Amyris kurs?

Amyris er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Amyris på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Amyris aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 6 analytikere som har kjøpsanbefaling på Amyris aksjen. Gjennomsnittlig kursmål for Amyris aksjen er $24,00, mens det høyeste kursmålet er på $35,00.