Kjøpe Anglogold Ashanti aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Anglogold Ashanti aksjer med CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Anglogold Ashanti aksjer.

Anglogold Ashanti kursutvikling

Anglogold Ashanti aksjeselskap

Anglogold Ashanti fundamental data

Kjøpe Anglogold Ashanti aksjer

Anglogold Ashanti ble etablert i 2004 etter at selskapene Anglogold og Ashanti Goldfields Corp slo seg sammen. Selskapet har hovedkontor i Johannesburg, Sør-Afrika, og er i dag et av verdens største gullgruveselskap. Anglogold Ashanti har drift i 21 land og utvinner gull, sølv og uranoksid. Aksjen er notert på Johannesburg Stock Exchange med tickeren ANG, i tillegg til at den også er notert i New York og Australia.

Så vidt vi i Aksjeskolen kjenner til er det ingen norske meglere eller banker som gir deg tilgang til aksjer notert på Johannesburg Stock Exchange. Velger du disse løsningene vil investering i fond eller ETF være eneste alternativ. Ønsker du å investere i sør-afrikanske enkeltaksjer kan Markets være et godt alternativ. Markets tilbyr kurtasjefri handel med CFD på sør-afrikanske aksjer, og CFD på aksjer notert på 19 andre børser. I tillegg får du også tilgang til aksjehandel på 17 børser med lav kurtasje.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Anglogold Ashanti aksjer – steg for steg

Gull er en råvare som ofte blir brukt til å spre risiko og for beskyttelse mot inflasjon. Gull aksjer kan også benyttes til dette formålet. På Markets har du tilgang til CFD på aksjer notert på 20 børser og aksjehandel med lav kurtasje på 17 børser. Dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe CFD på Anglogold Ashanti aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe CFD på aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Anglogold Ashanti aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Anglogold Ashanti aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Anglogold Ashanti aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Anglogold Ashanti aksjer

For å kjøpe Anglogold Ashanti aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Anglogold Ashanti eller tickeren ANG, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Anglogold Ashanti aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Anglogold Ashanti vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Anglogold Ashanti.

Teknisk analyse av Anglogold Ashanti aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Anglogold Ashanti

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Anglogold Ashanti FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Anglogold Ashanti aksjer?

Siden Anglogold Ashanti er notert på Johannesburg Stock Exchange kan det være vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å bruke CFD til å investere i Anglogold Ashanti aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Anglogold Ashanti kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Anglogold Ashanti. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Anglogold Ashanti aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Anglogold Ashanti kurs?

Anglogold Ashanti er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Anglogold Ashanti på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Anglogold Ashanti aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 2 analytikere som anbefaler å kjøpe Anglogold Ashanti, mens 2 har outperform, 4 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Anglogold Ashanti er 320,46 ZAR, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på 378,28 ZAR.