Kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser

Kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer.

Anheuser-Busch InBev kursutvikling

Anheuser-Busch InBev aksjeselskap

Anheuser-Busch InBev fundamental data

Kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer uten kurtasje

Anheuser-Busch InBev eller AB InBev ble etablert i 2008 når det amerikanske selskapet Anheuser-Busch ble kjøpt opp av belgiske-brasilianske InBev. Hovedkontoret til selskapet er i Leuven, Belgia. Aksjen er notert på Brussels Stock Exchange og New York Stock Exchange med tickerne ABI og BUD. Selskapet er i dag verdens største bryggeriselskap og har en markedsandel på over 30 %. Blant de mest kjente merkevarene finner du Budweiser, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s, Hoegaarden og Leffe.

Det er ikke mange norske meglere og banker som gir deg tilgang til Brussels Stock Exchange, men som nevnt er aksjen til AB InBev også nortert på NYSE. Dermed kan den kjøpes via norske meglere og banker. Selv om dette er trygge og brukervennlige metode pleier vi ikke å anbefale disse siden det kan bli dyrt da du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ vi ofte anbefale er eToro. Her får du tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Anheuser-Busch InBev aksjer – steg for steg

AB InBev kan være et naturlig valg dersom du vil kjøpe bryggeriaksjer. Siden dette er et internasjonal selskap vil du få eksponering mot et større område. I tillegg til dette bør du også kjøpe aksjer i andre selskaper som driver i andre sektorer for å få en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i AB InBev aksjer uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Som regel trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel AP Møller Maersk aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Anheuser-Busch InBev aksjer

For å kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Anheuser-Busch InBev eller tickeren ABI, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Anheuser-Busch InBev aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Anheuser-Busch InBev vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Anheuser-Busch InBev.

Teknisk analyse av Anheuser-Busch InBev aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Anheuser-Busch InBev

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Anheuser-Busch InBev FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer?

AB InBev er notert på Brussels Stock Exchange og New York Stock Exchange. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Anheuser-Busch InBev aksjen uten kurtasje på Brussels Stock Exchange.

Hvor kan jeg følge Anheuser-Busch InBev kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Anheuser-Busch InBev. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Anheuser-Busch InBev aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Anheuser-Busch InBev kurs?

Anheuser-Busch InBev er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Anheuser-Busch InBev på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Anheuser-Busch InBev aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 18 analytikere som har kjøpsanbefaling på AB InBev aksjen, mens 1 har overweight, 10 har hold og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittslig kursmål for AB InBev aksjen er €76,63, mens det høyeste kursmålet er €90,00.