Kjøpe Ant Group aksjer uten kurtasje kursutvikling kursmål tekniske analyser anbefalinger aksjetips

Kjøpe Ant Group aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Ant Group aksjer.

Ant Group kursutvikling

Ant Group aksjeselskap

Ant Group fundamental data

Kjøpe Ant Group aksjer uten kurtasje

Det kan være vanskelig å få tilgang til aksjehandel på Hong Kong børsen gjennom norske meglere og banker som tilbyr handel med aksjer. De få som tilbyr dette har gjerne en høy kurtasje på handlene, noe som gjør at kostnadene blir for høye til at vi kan anbefale disse løsningene. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi anbefaler å bruke eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden, og på den listen finner du også Hong Kong Stock Exchange. Det betyr at du kan kjøpe Ant Group aksjer uten kurtasje via eToro.

eToro er ikke bare et rimelig alternativ til norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Med alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet er det også et seriøst alternativ. Alle innskudd og posisjoner er også forsikret opptil 1 million euro, så du får også en høy grad av sikkerhet. Det minste innskuddet er $200, noe som gjør at de aller fleste kan komme i gang med investeringer, og kjøpe Ant Group aksjer. Med analysedekning på utvalgte selskaper, analyseprogram med realtidskurser og et eget aksjeforum passer eToro også godt til mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Ant Group aksjer – steg for steg

Med tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene i verden har du mange potensielle investeringer å velge mellom på eToro. eToro tilbyr også handel med fractional shares, noe som åpner opp for at de fleste kan investere i aksjer med høy kurs, som for eksempel Amazon og Google. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer eller fractional shares er den samme som for å kjøpe Ant Group aksjer. Fra du begynner på registreringen av konto, og frem til du kan kjøpe dine første aksjer tar det normalt kun noen få minutter.

1: Besøk eToro

Første steg på veien mot å kjøpe Ant Group aksjer uten kurtasje er å besøke nettsiden til eToro. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design som gjør at du raskt får god oversikt over de forskjellige funksjonene som er tilgjengelige. Siden er også oversatt til norsk og med norsk kundeservice får du også en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har kommet til nettsiden kan du trykke på knappen Bli med nå for å åpne skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din eToro-konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge å bruke innlogging med din konto på Facebook eller Google. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn. Dermed er du et godt steg nærmere å kunne kjøpe Ant Group aksjer uten kurtasje.

Ved å trykke på Fullføre profil får du frem et nytt skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål om om din erfaring og kunnskap med aksjer og investeringer. Til slutt har du muligheten til å sikre din konto ved å verifisere den med å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet du kan gjøre på eToro er $200, og det gjør at de aller fleste kan komme i gang med investeringer og kjøpe Ant Group aksjer. Maks innskudd går fra $5500 og oppover. Vil du kjøpe aksjer med en gang anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly til innskudd siden overføringen utføres umiddelbart med disse metodene. Du kan også bruke bankoverføring, men med denne metoden kan det gå opptil 5 virkedager før du har pengene på din eToro-konto.

4: Kjøp Ant Group aksjer

Uansett om du vil kjøpe fractional shares eller hele aksjer må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Du kommer til den ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å søke etter Atn Group eller tickeren ANT, for så å trykke på søkeresultatet. På selskapssiden finner du også nye innlegg om aksjen fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og analyseprogrammet. Du kan åpne ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer du vil kjøpe. Når du har fylt inn sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre legges nå ut i markedet, og dersom børsen er åpen vil den blir utført med en gang. Dine aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på din investering i Ant Group aksjer.

Teknisk analyse av Ant Group aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Ant Group

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Ant Group FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Ant Group aksjer?

Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Ant Group aksjer uten kurtasje. Siden aksjen er notert på børsen i Hong Kong har du ikke mange valgmuligheter når det gjelder megler, men den vi anbefaler er kjent for å levere en god tjeneste og for å ha lave kostnader.

Hvor kan jeg følge Ant Group kursutvikling?

På vår nettsiden kan du følge med på Ant Group kursutvikling. Vi har også samlet nyttig informasjon om selskapet nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg har vi multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Ant Group aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Ant Group kurs?

Ant Group er en av de mest populære aksjene, og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut oppdaterte tekniske analyser av Ant Group aksjen. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av Ant Group aksjen.

Er Ant Group aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det ingen som har analysedekning på aksjen. Når dette endres vil vi legge ut informasjon om anbefalinger og kursmål for Ant Group aksjen.