Kjøpe AP Møller Mærsk aksjer uten kurtasje

Kjøpe AP Møller Mærsk aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe AP Møller Mærsk aksjer.

Mærsk kursutvikling

Mærsk aksjeselskap

Mærsk fundamental data

Kjøpe Mærsk aksjer uten kurtasje

AP Møller Mærsk er et konsortium som er notert på børsen i København, hvor det også har hovedkontor. Selskapet ble startet i 1904. Selskapet er aktivt i flere sektorer, og er kanskje mest kjent for å drive med shipping. AP Møller Mærsk er involvert i rundt 1100 selskaper som opererer innen containerfrakt, tank og offshore, olje- og gassproduksjon, skipsverft, flyfrakt og bank.

Danske aksjer kan kjøpes via de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel, og dette gjelder også for AP Møller Mærsk aksjen som er notert på den danske børsen. Selv om det er både trygt og enkelt å kjøpe aksjer gjennom norske meglere og banker pleier vi ikke å anbefale dette siden det kan bli dyrt da du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Mærsk aksjer – steg for steg

AP Møller Mærsk har en aksjekurs på over 17800 DKK når vi skriver denne artikkelen, og for mange nye investorer som vil begynne å handle aksjer kan det bli en sum som er for høy. Her har eToro en løsning siden de tilbyr handel med fractional shares eller deler av aksjer. Dermed kan du kjøpe deler av Mærsk aksjer, og over tid spare deg opp til du eier en eller flere hele aksjer. Som eier av fractional shares vil du også motta utbytte. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe hele aksjer i AP Møller Mærsk. Normalt tar det kun få minutter fra du begynner å registrere deg til du kan begynne å investere.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe AP Møller Mærsk aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Mærsk aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Mærsk aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp AP Møller Mærsk aksjer

For å kjøpe Mærsk aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter A P Moller Maersk eller tickeren MAERSKB, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Mærsk aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Mærsk vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Mærsk.

Teknisk analyse av Mærsk aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Mærsk

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

AP Møller Mærsk FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Mærsk aksjer?

Hvor kan jeg følge Mærsk kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Mærsk. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Mærsk aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av AP Møller Mærsk kurs?

Mærsk er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Mærsk på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Mærsk aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 13 analytikere som har kjøpsanbefaling på AP Møller Mærsk aksjen, mens 1 har overweight, 9 har hold og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Mærsk aksjen er 18625,14 DKK, mens det høyeste kursmålet er 23016,11 DKK.