Kjøpe Aphria aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefaling

Kjøpe Aphria aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Aphria aksjer.

Aphria kursutvikling

Aphria aksjeselskap

Aphria fundamental data

Kjøpe Aphria aksjer uten kurtasje

Målt på inntekt er Aphria verdens største cannabis produsent, og det er ventet at disse skal være en av lederne i sammenslåingene og oppkjøpene som er ventet fremover. Aller først skal de slå seg sammen med Tilray. Dette er en av grunnene til at det er populært å investere i Aphria aksjer, en annen grunn er at mange investorer har tjent mye penger på sine Aphria investeringer. Selskapet er hovednotert i Torono, men har også en ADR notering på Nasdaq. Det betyr at du kan kjøpe Aphria aksjer hos norske nettmeglere og i nettbanker med tilgang til aksjehandel. Begge disse løsningne er trygge og brukervennlige, men siden du må betale kurtasje kan det blir dyrt.

For å slippe å betale kurtasje bruker vi eToro. Dette er en seriøst nettmegler som har alle tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, i tillegg er det en sikker nettmegler hvor alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 kan de aller fleste komme i gang med aksjeinvesteringer på eToro. Som kun får du tilgang til analyser på utvalgte aksjer, gratis realtidskurser og analyseprogram. Det betyr at også erfarne tradere og investorer skal kunne bli fornøyd med eToro.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Aphria aksjer – steg for steg

På eToro er som nevnt det minste innskuddet $200, den minste summen du kan investere i en enkelt aksjer eller i fractional shares er $50. Fractional shares er deler av aksjer, noe som betyr at du trenger å kjøpe en hel aksje. Dette gjør at du kan spre investeringene dine over flere selskap, selv om du kun gjør et lite innskudd. Siden du heller ikke betaler kurtasje blir dette heller ikke noe dyrere. Fremgangsmåten for å investere i andre selskap eller i fractional shares er også den samme som for å kjøpe Aphria aksjer uten kurtasje som vi skal gå gjennom her. Fra du begynner registreringen til du kan kjøpe aksjer i Aphria går det normalt ikke mer enn et par minutter.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne på registreringen av konto må du gå til eToros nettside. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Siden nettsiden er tilgjengelig på norsk, og du har norske kundeservice tilgjengelig vil du få en god brukeropplevelse. Samtidig slipper du unna potensielle språkproblemer.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du nå er på nettsiden til eToro kan du begynne på selve registreringen av konto. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. I skjemaet du får frem kan du velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Alternativene er å bruke innlogging fra Google eller Facebook, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn på den. Dermed gjenstår det kun noen raske steg før du kan kjøpe Aphria aksjer.

Du kan fortsette registreringen ved å trykke på Fullfør profil. Dette får frem et skjema hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med aksjer og investering blir klarlagt. Til slutt kan du sikre din konto ved å laste opp bilde av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Som nevnt er det minste innskuddet du kan gjøre på eToro $200, og dette gjør at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Det gjør det også mulig å spare i aksjer slik at man over tid kan bygge opp en portefølje. Når du skal gjøre innskudd anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Disse metodene har direkte overføring, slik at du kan kjøpe Aphria aksjer uten kurtasje med en gang. Bankoverføring er tilgjengelig, men det kan ta opptil 5 virkedager før du har penger på konto med denne metoden.

4: Kjøp Aphria aksjer

Fremgangsmåten for å kjøpe Aphria aksjer uten kurtasje kan også brukes til å kjøpe andre aksjer og fractional shares. Først må du gå til selskapssiden hvor du finner ordreskjemaet. Du kommer til ordreskjemaet ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å søke etter Aphria eller tickeren APHA. På selskapssiden finner du også informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og program for teknisk analyse. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksjer du vil kjøpe eller summen du vil investere i fractional shares. Når du har oppgitt antall eller sum kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Ordren blir lagt ut i markedet, og så lenge børsen er åpen vil den bli utført med en gang. Dine aksjer i Aphria legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Aphria aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Aphria

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Aphria FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Aphria aksjer?

Aphria aksjen er hovednotert på Torontobørsen, men er også ADR notert på Nasdaq i USA. I denne saken viser vi deg hvordan du kan kjøpe Aphria aksjer uten kurtasje slik at du kan spare penger som du heller kan investere i flere aksjer.

Hvor kan jeg følge Aphria kurs?

På vår nettside kan du følge med på Aphria kursutvikling. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. Du kan også se verdivurderingen med multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Aphria aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Aphria?

Aphria driver innenfor en spennende bransje med store vekstmuligheter, og er derfor en av de mange aksjene vi følger med på. På vår nettsiden legger vi også jevnlig ut tekniske analyser av Aphria aksjen slik at du kan holde deg oppdatert på kursutviklingen.

Er Aphria aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 5 analytikere som har kjøpsanbefaling, mens 5 analytikere kan holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Aphria aksjen er $17,60, mens det høyeste kursmålet for Aphria er $25,83.