Kjøpe Apple aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefalinger

Kjøpe Apple aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Apple aksjer.

Apple kursutvikling

Apple aksjeselskap

Apple fundamental data

Kjøpe Apple aksjer uten kurtasje

Apple har et sterkt merkenavn og populære produkter, det er også et av de største aksjeselskapene som er notert på den amerikanske børsen. Det er mange som allerede har investert i selskapet, men fortsatt er det mange som kommer til å kjøpe Appe aksjer fremover. Siden Apple aksjen er notert på Nasdaq kan du kjøpe den hos norske nettmeglere og i nettbanker med tilgang til aksjehandel i utlandet. Dette er brukervennlige løsninger, men samtidig kan dette være dyre løsninger siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Derfor pleier vi å bruke eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje.

eToro har alle tillatelsene som trengs fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd på eToro er også forsikret opptil 1 million euro. Det betyr at dette er en seriøs og trygg nettmegler. Det minste innskuddet er kun $200, og siden det ikke er noen kurtasje på aksjehandel er dette løsningen vi anbefaler til aksjehandel for nybegynnere. eToro har også gratis realtidskurser og et program for teknisk analyse som er så bra at selv erfarne investorer og tradere kan være fornøyd med tjenesten.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Apple aksjer – steg for steg

Å lage en godt diversifisert portefølje medfører å kjøpe flere forskjellige aksjer. Dersom du skal investere en liten sum vil dette føre til at du må betale mye i kurtasje, siden dette er en kostnad for hver enkelt handel. På eToro betaler du som nevnt ingen kurtasje, kun spread eller forskjellen mellom kjøps- og salgskurs, og dermed kan du spare penger på å velge denne nettmegleren. Å registrere seg tar kun noen få minutter, og du kan bruke betalingsmetoder som gir deg penger på konto med en gang slik at du kan kjøpe Apple aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Apple aksjer uten kurtasje må du først registrere deg på nettsiden til eToro. Dit kommer du ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk, så du slipper språkproblemer. Det er også norsk kundeservice tilgjengelig dersom du skulle ha behov for hjelp.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro starter du registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får da frem et skjema hvor du kan velge om du vil fylle inn brukernavn, passord og mailadresse for innlogging, eller bruke din Facebook- eller Google-konto til innloggingen. Når dette er gjort har du registrert din konto og du er logget inn. Før du kan kjøpe Apple aksjer uten kurtasje må du også fullføre noen raske steg.

Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil. Her kan du skrive inn navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på spørsmål om erfaringen og kunnskapene du har om aksjer og investeringer for å fullføre din investorprofil. Det siste steget i kontoregistreringen er å verifisere kontoen din slik at ingen kan misbruke din identitet på nett. Dette gjør du ved å laste opp bilder av ID, et adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd på eToro er $200, mens Apple kurs er på ca $120 når vi skrev denne fremgangsmåten. Dermed kan du sjekke Apple kursutvikling for å se hvor stort innskudd du må gjøre for å kjøpe flere aksjer dersom du ønsker det. Du kan også kjøpe fractional shares, noe som betyr at du kan investere $200 i Apple aksjen om du vil. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Metodene du kan bruke er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Du får penger rett på din eToro konto med alle metodene bortsett fra bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før innskuddet er på konto slik at du kan kjøpe Apple aksjer.

4: Kjøp Apple aksjer

Uansett om du vil kjøpe fractional shares i Apple eller hele aksjer kan du bruke den samme fremgangsmåten. Først må du til Apples selskapsside på eToro. Dit kommer du ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter tickeren AAPL eller selskapsnavnet Apple. Trykk på søkeresulatet og du får frem de nyeste innleggene fra forumet om Apple aksjen, informasjon om selskapet, verktøy for teknisk analyse og kursutvikling, og muligheten til å åpne ordreskjema for å kjøpe Apple aksjer uten kurtasje.

Ordreskjemaet får du frem ved å trykke på Handle. Her kan du skrive inn summen du vil investere om du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe. For å aktivere ordren trykker du på Åpne handel. Ordren din legges da ut i markedet, og så lenge børsen er åpen vil du få kjøpt dine aksjer med en gang. Aksjene legges automatisk til din eToro-konto slik at du kan følge med på Apple kursutvikling.

Teknisk analyse av Apple aksje

Lag din egen tekniske analyse av Apple

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Apple FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Apple aksjer?

Apple aksjen er notert på Nasdaq i USA, noe som betyr at du kan kjøpe aksjen hos de fleste nettmeglere og i nettbanker med tilgang til aksjehandel i utlandet. Bruker du disse løsningene må du være obs på kurtasjen du betaler. På vår side viser vi hvordan du kan kjøpe Apple aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Apple kurs?

Vi har Apple kursutvikling tilgjengelig på vår nettside. Her finner du informasjon om Apple selskapet og oppdaterte nøkkeltall fra resultatene de har lagt frem. Vi har også oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Apple aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Apple?

Apple er en populær aksje og selskapet er et av de største på børsen, derfor legger vi jevnlig ut tekniske analyser av Apple aksjen. Du kan også prøve programmet vi bruker til analysene, og dersom du er ny på teknisk analyse kan du lære alt du må vite i vårt kurs.

Er Apple aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 34 analytikere som har hold, overweight og kjøpsanbefaling på Apple aksjen. Det er 3 analytikere som har underweight og salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Apple er $151,12, mens det høyeste kursmålet er $175.