Kjøpe Aroundtown aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips

Kjøpe Aroundtown aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Aroundtown aksjer.

Aroundtown kursutvikling

Aroundtown aksjeselskap

Aroundtown fundamental data

Kjøpe Aroundtown aksjer uten kurtasje

Aroundtown er et luxemburgsk selskap som ble grunnlagt i 2004 av Yakir Gabay som i dag eier 10 % av selskapet. Selskapet fokuserer på eiendom i Tyskland, Nederland og London. Aroundtown eier blant annet boliger og kontorer for utleie, i tillegg til hoteller. Aksjen er notert på Frankfurt Stock Exchange med tickeren AT1.

Flertallet av norske meglere og banker tilbyr aksjehandel på den tyske børsen, og du kan derfor investere i Aroundtown aksjer via disse. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. Grunnen til det er at de kan bli dyre da du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Aroundtown aksjer – steg for steg

Aroundtown er en eiendomsaksje som kan passe inn i forskjellige porteføljer. Den gir deg selvsagt eksponering mot eiendom, noe som blir ansett som en trygg investering, og selskapet er diversifisert med eiendom i Tyskland, Nederland og London. Videre utbetaler aksjen også utbytter. Selv om dette blir ansett for å være en trygg aksje bør du også spre risiko over andre selskap og sektorer. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i Aroundtown aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt tar det bare noen få minutter å komme i gang med investering på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Aroundtown aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Aroundtown aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Boston Beer Co. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Aroundtown aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Aroundtown aksjer

For å kjøpe Aroundtown aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Aroundtown eller tickeren AT1, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Aroundtown aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Aroundtown vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Aroundtown.

Teknisk analyse av Aroundtown aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Aroundtown

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Aroundtown FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Aroundtown aksjer?

Aroundtown er notert på den tyske børsen i Frankfurt, så for å investere i aksjen trenger du en megler som gir deg tilgang til utenlandske aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Aroundtown aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Aroundtown kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Aroundtown. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Aroundtown aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Aroundtown kurs?

Aroundtown er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Aroundtown på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Aroundtown aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 8 analytikere som har kjøpsanbefaling på Aroundtown aksjen, mens 1 har overweight, 3 har hold og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Aroundtown aksjen er €7,55, mens det høyeste kursmålet er €8,70.