Kjøpe Asahi Group aksje CFD uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling

Kjøpe Asahi Group aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Asahi Group aksje CFD.

Asahi Group kursutvikling

Asahi Group aksjeselskap

Asahi Group fundamental data

Kjøpe Asahi Group aksje CFD uten kurtasje

Historien til Asahi Group strekker seg tilbake til 1889 når Osaka Breweries eller 大阪麦酒会社, Ōsaka Bakushu Kaisha ble grunnlagt. I dag har selskapet hovedkontor i Tokyo, hvor også aksjen er notert med tickeren 2502. Selskapet driver med alkoholholdig drikke som utgjør 40,2 % av inntektene, brus som utgjør 17,2 %, og næringsmidler, overseas og annen business som utgjør resten.

Tilgangen til aksjehandel på Tokyo børs er lav hos de norske meglerne og bankene. De få som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dermed kan det bli dyrt. Dette er også en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er Capital.com som tilbyr kurtasjefri handel med over 3000 CFD på aksjer notert på 19 børser.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Asahi Group aksje CFD – steg for steg

Dersom du vurderer å investere i bryggeriaksjer bør du diversifisere. Det kan du gjøre ved å kjøpe aksjer i forskjellige selskap. I tillegg bør du også ha aksjer i selskap som driver i andre sektorer i porteføljen din. På Capital.com har du tilgang til CFD på rundt 3000 aksjer notert på 19 børser, og det meste ligger dermed til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Asahi Group aksje CFD uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri CFD trading på Capital.com.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Asahi Group aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Asahi Group aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Asahi Group aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Asahi Group aksje CFD

For å kjøpe Asahi Group aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Asahi Group eller tickeren 2502, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Asahi Group vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Asahi Group aksje

Lag din egen tekniske analyse av Asahi Group

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Asahi Group FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Asahi Group aksjer?

Asahi Group er notert på den japanske børsen i Tokyo og kan derfor være vanskelig å kjøpe gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe CFD på Asahi Group aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Asahi Group kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Asahi Group. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Asahi Group aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Asahi Group kurs?

Asahi Group er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Asahi Group på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Asahi Group aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 10 analytikere som har kjøpsanbefaling på Asahi Group aksjen, mens 3 har overweight og 4 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Asahi Group aksjen er ¥6010,71, mens høyeste kursmål er ¥7300,00.