Kjøpe ASE Technology Holding aksjer uten kurtasje 5g kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe ASE Technology Holding aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ASE Technology Holding aksjer.

ASE Technology Holding kursutvikling

ASE Technology Holding aksjeselskap

ASE Technology Holding fundamental data

Kjøpe ASE Technology Holding aksjer uten kurtasje

ASE Technology Holding ble grunnlagt i 1994 av Jason Chang og Richard Chang. Selskapet setter sammen, tester og pakker halvlederprodukter. Selskapet leverer halvledere til kunder over hele verden. Aksjen til ASE Technology Holding er notert på børsen i Taiwan, i tillegg til at den er ADR notert på New York Stock Exchange med tickeren ASX.

Tilgangen til aksjer notert på de amerikanske børsene er normalt god hos norske meglere og banker. Likevel pleier vi ikke å anbefale disse løsningene, selv om de er både trygge og brukervennlige. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du ASE Technology Holding aksjer – steg for steg

Det er ventet at selskaper som er involvert i produksjon av halvledere skal kunne gjøre det godt som følge av utrullingen av 5G. Det er derfor mange som anser ASX for å være en god investering i 5G teknologi. Selv om oppsiden kan være stor, vil det fortsatt være risiko å investere i aksjene, og derfor er det viktig å spre investeringene i andre selskap som driver innenfor andre sektorer. Med tilgang til mer enn 2000 aksjer på eToro ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i ASE Technology Holding aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Som regel trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ASE Technology Holding aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ASE Technology Holding aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Samsung Electronics aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ASE Technology Holding aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ASE Technology Holding aksjer

For å kjøpe ASE Technology Holding aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ASE Technology Holding eller tickeren ASX, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av ASE Technology Holding aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i ASE Technology Holding vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ASE Technology Holding.

Teknisk analyse av ASE Technology Holding aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ASE Technology Holding

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ASE Technology Holding FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe ASE Technology Holding aksjer?

Aksjen til ASE Technology Holding er ADR notert på New York Stock Exchange og kan derfor kjøpes via norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i ASE Technology Holding aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge ASE Technology Holding kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til ASE Technology Holding. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for ASE Technology Holding aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ASE Technology Holding kurs?

ASE Technology Holding er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av ASE Technology Holding på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er ASE Technology Holding aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 14 analytikere som har kjøpsanbefaling på ASE Technology Holding aksjen, mens 4 har overweight og 2 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for ASE Technology Holding er $10,43, mens høyeste kursmål er $13,53.