Kjøpe AT&T aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål

Kjøpe AT&T aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe AT&T aksjer.

AT&T kursutvikling

AT&T aksjeselskap

AT&T fundamental data

Kjøpe AT&T aksjer uten kurtasje

Siden AT&T aksjen er notert på Nasdaq-børsen i USA kan du kjøpe AT&T aksjer hos de fleste nettmeglere og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel med utenlandske aksjer. Men, velger du denne løsningen bør du være obs på at du betaler kurtasje, og at den kan være høy. Derfor velger vi å kjøpe AT&T aksjer på eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Altså er den eneste kostnaden spread. Dermed kan du spare penger på å velge eToro og heller investere pengene du ikke trenger å bruke på kurtasje.

eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og dette viser at de er en seriøs nettmegler. Videre er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro, noe som gir deg en høy grad av sikkerhet. I alt er det mer enn 20 millioner fra over 100 forskjellige land som bruker tjenesten, så det er mange som er fornøyde med denne løsningen. Minste innskudd er kun $200, noe som gjør at de fleste kan begynne med aksjehandel på eToro. Når du er registert får du gratis realtidskurser og program for teknisk analyse, og dermed passer denne løsningen også for erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du AT&T aksjer – steg for steg

Å kjøpe aksjer kan være en god investering, men siden norske nettmeglere og banker med aksjehandel har minstekurtasje må en investere en hel del penger for at det skal være et godt kjøp. Siden du slipper kurtasje på eToro og kan gjøre innskudd fra $200 og oppover er dette en veldig bra løsning for mindre investorer som vil kjøpe sine første aksjer. Den minste handelen du kan gjennomføre er på $50, så selv med et lite innskudd på $200 kan du investere i flere aksjer for å spre risikoen. For å kjøpe AT&T aksjer uten kurtasje på eToro trenger du kun å følge fremgangsmåten forklart nedenfor. I alt tar dette kun noen få minutter.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe AT&T aksjer må du åpne en konto, og det gjør du på nettsiden til eToro. Dit kommer du ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står skrevet Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk, og det er også norsk kundeservice tilgjengelig slik at du slipper språkproblemer og kan få en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan vi begynne på registreringen slik at du får åpnet en konto. Når du trykker på knappen Bli med nå får du frem et skjema hvor du kan fylle inn brukernavn, passord og mailadressen din. Her kan du også velge om du vil bruke innlogging med Facebook eller Google. Når du har gjort dette er din konto åpnet og du er innlogget, men før du kan kjøpe aksjer i AT&T må du fullføre kontoen din.

Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil. Her fyller du aller først inn navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på et par spørsmål om din erfaring med investering slik at din investorprofil blir fullført. Til slutt kan du laste opp bilder av ID, en regning som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke. Dette gjøres for å sikre at ingen misbruker din identitet på nett.

3: Gjør innskudd

Når du skal gjøre innskudd kan du velge en sum fra $200 og oppover. Maks innskudd varierer for de ulike metodene fra $5500 og opp til uendelig. Betalingsmetodene du kan velge mellom er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Alle metodene gir deg penger på konto umiddelbart etter innskudd, bortsett fra bankoverføring hvor det kan ta opptil 5 virkedager.

4: Kjøp AT&T aksjer

Når du skal kjøpe AT&T aksjer uten kurtasje må du først komme til selskapssiden. Det gjør du ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden og søke etter selskapsnavnet AT&T eller tickeren T. Etter dette kan du trykke på søkeresultatet. Det først du vil se er de nyeste innleggende fra aksjeforumet om AT&T aksjen, deretter kan du trykke deg videre til selskapsinformasjon om nøkkeltall, videre til kursoversikt og teknisk analyse, eller trykke på Handle for å kjøpe aksjer i AT&T.

Når du trykker på Handle får du frem et ordreskjema hvor du kan fylle inn summen du ønsker å investere eller antallet aksjer du vil kjøpe. Deretter trykker du på knappen Åpne handel for å legge ordren din ut i markedet. Dersom børsen er åpen vil dine aksjer bli kjøpt umiddelbart og lagt til din konto på eToro slik at du kan følge med på kursutviklingen til investeringen din.

Teknisk analyse av AT&T aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av AT&T

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

AT&T FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe AT&T aksjer?

AT&T aksjene er notert på Nasdaq i USA, noe som betyr at du kan kjøpe aksjen hos de fleste nettmeglere. Men, da må du betale kurtasje. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe AT&T aksjer uten kurtasje. Dermed kan du spare penger på aksjehandelen.

Hvor kan jeg følge AT&T kurs?

På vår side kan du følge med på AT&T kursutvikling. Vi har også samlet mye nyttig informasjon om selskapet og resultatene de har lagt frem siste tiden. I tillegg har vi oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book slik at du kan se på verdivurderingen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av AT&T?

På Aksjeskolen legger vi jevnlig ut tekniske analyser av AT&T aksjen, i tillegg kan du få tilgang til et program for teknisk analyse gratis i 30 dager. Vil du lage egne teknisk analyser kan du bli med på vårt kurs og lære deg alt du må vite om tekniske analyser.

Er AT&T aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er konsensus blant analytikerne som følger AT&T aksjen hold-anbefaling. Men, det er også analytikere som har kjøpsanbefaling og kursmål på $36, noe som betyr at det kan være en oppside på over 20 % for AT&T aksjen.