Kjøpe Aurora Cannabis aksjer

Kjøpe Aurora Cannabis aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Aurora Cannabis aksjer.

Aurora Cannabis kursutvikling

Aurora Cannabis aksjeselskap

Aurora Cannabis fundamental data

Kjøpe Aurora Cannabis aksjer uten kurtasje

Aurora Cannabis aksjen er notert på Toronto-børsen og i USA, noe som gjør at du kan få kjøpe disse aksjene hos de fleste nettmeglere som tilbyr handel i utenlandske aksjer. Det skal også være mulig å få kjøpt de gjennom nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Men, norske nettmeglere og banker har ofte en høy kurtasje, og velger du for eksempel nettmegleren eToro betaler du kun spread. Altså har du en mulighet til å spare penger ved kjøpe Aurora Cannabis aksjer uten kurtasje på eToro.

eToro er en seriøs nettmegler som har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 millioner euro, noe som gir deg en høy grad av sikkerhet. eToro har over 20 millioner brukere fra over 100 forskjellige land, og det viser at det er mange som setter pris på tjenestene de leverer. Med et minsteinnskudd på $200 er terskelen satt lavt, slik at de aller fleste kan komme i gang med aksjeinvestering, og som bruker får du realtidskurser og program for teknisk analyse, noe som bør kunne gjøre selv erfarne investorer fornøyde.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Aurora Cannabis aksjer – steg for steg

For nye investorer som vil kjøpe aksjer for en mindre sum kan det være vanskelig å komme i gang på grunn av høye kostnader fra kurtasje. Siden du ikke betaler noen kurtasje for kjøpe og salg av aksjer på eToro er dette derfor en veldig god løsning. Minste innskudd er som nevnt $200, og du kan kjøpe aksjer for så lite som $50, noe som gir deg mulighet til å spre investeringen din over flere selskap. Dersom du vil kjøpe Aurora Cannabis aksjer trenger du kun å følge fremgangsmåten nedenfor, og denne kan også brukes til alle andre aksjer du kan kjøpe på eToro. I alt tar det kun noen få minutter å komme i gang.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Aurora Cannabis aksjer uten kurtasje på eToro må du åpne en konto. Det betyr at du må besøke nettsiden deres. For å komme til eToros nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Du blir da tatt med til nettsiden som er oversatt til norsk, slik at registreringen blir enklere. eToro har også norsk kundeservice dersom du skulle trenge hjelp med noe.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har kommet til nettsiden kan vi begynne med selve kontoregistreringen. Denne starter du ved å trykke på knappen Bli med nå. Ved å trykke på denne får du frem registreringsskjemaet hvor du kan fylle inn brukernavn, passord og mailadressen din, alternativt kan du bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når dette er gjort er du logget inn på din konto, men før du kan kjøpe Aurora Cannabis aksjer må du fullfør profilen din.

Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil. Her fyller du inn navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter kan du gå i gang med å fullføre investorprofilen din ved å svare på noen spørsmål om din erfaring med investeringer. Helt til slutt kan du laste opp bilder av ID, en regning som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd på eToro er $200, og siden du ikke betaler noen kurtasje, men kun spread er dette en veldig bra løsning for investorer som vil investere mindre summer. Betalingsmetodene du kan bruke er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Alle innskuddsmetodene gir deg penger på konto umiddelbart, bortsett fra bankoverføring. Bruker du denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har penger på konto til å kjøpe Aurora Cannabis aksjer uten kurtasje på eToro.

4: Kjøp Aurora Cannabis aksjer

Når du har gjort innskudd og pengene er på konto hos eToro kan du kjøpe Aurora Cannabis aksjer. Det gjør du ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen. Her kan du skrive inn selskapnavnnet Aurora Cannabis eller tickeren ACB. Deretter trykker du på søkeresultatet for å komme til selskapssiden. Her kan du se de siste innleggene om aksjen fra forumet, lese mer om selskapet og se nøkkeltall, undersøke kursutvikling til Aurora Cannabis og lage tekniske analyser, og kjøpe aksjene.

For å kjøpe Aurora Cannabis aksjer trykker du først på knappen Handle. Nå får du frem ordreskjema hvor du enten kan fylle inn summen du ønsker å investere eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har bestemt dette kan du trykke på knappen Åpne handel. Dette legger din ordre ut i markedet, og er børsen åpen vil du umiddelbart motta dine aksjer til kontoen din på eToro.

Teknisk analyse av Aurora Cannabis aksje

Lag din egen tekniske analyse av Aurora Cannabis

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Aurora Cannabis FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Aurora Cannabis aksjer?

Aurora Cannabis aksjen er notert på både den canadiske og amerikanske børsen, og dermed er den lett tilgjengelig. På vår side viser du deg hvordan du kan kjøpe Aurora Cannabis aksjer uten kurtasje, noe som betyr at du kan spare penger som heller kan investeres.

Hvor kan jeg følge Aurora Cannabis kurs?

Vi har Aurora Cannabis kursutvikling tilgjengelig på vår nettsiden. I tillegg til kursen kan du også se viktige nøkkeltall for selskapet. Videre har vi også oppdaterte multipler som Price/Book, Price/Earnings og Price/Sales slik at du kan vurdere prisingen av selskapet.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Aurora Cannabis?

Vi legger jevnlig ut tekniske analyser av Aurora Cannabis aksjen slik at du kan holde deg oppdatert på kursutviklingen. Vi har også et program for teknisk analyse du kan prøve gratis, og er du helt ny med teknisk analyse kan du følge vårt kurs.

Er Aurora Cannabis aksjer en god investering?

Det har kommet mange lovendringer som gjør at cannabis aksjer har fått oppmerksomhet, og dette gjelder også for Aurora Cannabis. Dette er en relativt ny industri, noe som kan bety at det er gode vekstmuligheter. Altså kan Aurora Cannabis aksjer være en god investering.

%d bloggere liker dette: