Kjøpe AUSS aksje CFD uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Austevoll Seafood aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Austevoll Seafood aksje CFD.

AUSS kursutvikling

AUSS aksjeselskap

AUSS fundamental data

Kjøpe AUSS aksje CFD uten kurtasje

Austevoll Seafood ble etablert i 1991 og har hovedkontor i Austevoll. Selskapet er et integrert fiskeriselskap med operasjoner i Chile, Norge og Peru. Aksjen til Austevoll Seafood er notert på Oslo Børs med tickeren AUSS.

Norske aksjer kan du kjøpe gjennom meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dette er normalt brukervennlige og trygge løsninger, men ofte kan det bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er Capital.com som lar deg trade mer enn 3000 CFD-er uten kurtasje.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Austevoll Seafood aksje CFD – steg for steg

Trading med CFD medfører risiko, noe som betyr at du bør spre investeringene over flere sektorer slik at du ikke bare er eksponert mot lakseaksjer. På Capital.com har du tilgang til CFD-er på over 3000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Austevoll Seafood aksje CFD uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan også bruke til å trade CFD på andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri trading på Capital.com.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Austevoll Seafood aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Austevoll Seafood aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Austevoll Seafood aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Austevoll Seafood aksje CFD

For å kjøpe Austevoll Seafood aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Austevoll Seafood eller tickeren AUSS, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Austevoll Seafood vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Austevoll Seafood aksje

Lag din egen tekniske analyse av Austevoll Seafood

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Austevoll Seafood FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Austevoll Seafood aksjer?

Austevoll Seafood er notert på Oslo Børs og kan derfor kjøpes gjennom norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Austevoll Seafood aksje CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Austevoll Seafood kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Austevoll Seafood. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Austevoll Seafood aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Austevoll Seafood kurs?

Austevoll Seafood er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Austevoll Seafood på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Austevoll Seafood aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 5 analytikere som anbefaler kjøp av Austevoll Seafood. Gjennomsnittlig kursmål for Austevoll Seafood er 139,60 kr, mens det høyeste kursmålet er på 143,00 kr.