Kjøpe Baidu aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Baidu aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Baidu aksjer.

Baidu kursutvikling

Baidu aksjeselskap

Baidu fundamental data

Kjøpe Baidu aksjer uten kurtasje

Baidu aksjen er ADR notert på Nasdaq i USA, og det betyr at du kan velge mellom flere metoder for å kjøpe Baidu aksjer. Blant enkle løsninger har du å bruke en norsk nettmegler eller kjøpe aksjene i en nettbank hvor du kan handle amerikanske aksjer. Dette er som nevnt enkle løsninger som er trygge, men samtidig er det ofte dyrt å bruke en norsk nettmegler siden du må betale kurtasje når du handler aksjer. Dette er en av grunnene til at vi derfor bruker eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje. Det betyr at du kan spare penger som du heller kan investere.

eToro er ikke bare nettmegleren som kommer best ut i vår test av billigste aksjehandel på nett. De har også alle tillatelser som trengs fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er dette også en seriøs og trygg nettmegler. Med et minimumsinnskudd på $200 passer løsningen godt for nye investorer som vil bygge opp en portefølje over tid. Siden eToro også tilbyr aksjeanalyser, program for teknisk analyse og gratis realtidskurser passer de også godt for erfarne tradere og investorer som vil ha tilgang til aksjehandel i store deler av verden.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Baidu aksjer – steg for steg

Den store fordelen ved at du ikke trenger å betale kurtasje er at kostnadene kan bli lavere. Dermed har du mer penger som kan investeres i aksjer. Over tid kan dette gi deg en bedre avkastning. En annen fordel med eToro er at du kan kjøpe fractional shares eller deler av en aksje. Dermed trenger du ikke investere hele innskuddet i en enkelt aksje, men du kan spre investeringene over flere aksjer slik at du får spredd risikoen. Fremgangsmåten for å kjøpe Baidu aksjer uten kurtasje på eToro er lik for andre aksjer. Det tar heller ikke mer enn et par minutter fra du har begynt registreringen til du kan investere i Baidu.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Baidu aksjer uten kurtasje må du registrere deg på eToro dersom du ikke allerede har en konto der. Dermed må du besøke nettsiden slik at du kan starte registreringen. Du kommer dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse, og det er også norsk kundeservice tilgjengelig dersom du har behov for hjelp.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du trykke på knappen Bli med nå. Du får da frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke. Du kan enten skrive inn passord, brukernavn og mailadressen din, eller bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har gjort dette har du registrert din konto og du er logget inn. Før du kan kjøpe Baidu aksjer uten kurtasje må du aller først fullføre noen enkle steg. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

Du kan nå skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med aksjer og investeringer blir klargjort. Til slutt kan du sikre din konto ved å verifisere den. Du verifiserer din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og av betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinskudd på $200 og muligheten til å kjøpe fractional shares uten kurtasje er eToro en veldig god løsning for de som ønsker å begynne å bygge opp en portefølje. Maks innskudd varerer fra $5500 og oppover avhengig av hvilken metode du vil bruke. Vi anbefaler VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly, som alle er metoder hvor du får innskuddet umiddelbart på konto slik at du kan kjøpe Baidu aksjer uten kurtasje. Du kan også bruke bankoverføring, men her kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene på konto.

4: Kjøp Baidu aksjer

Når du skal kjøpe Baidu aksjer uten kurtasje må du åpne ordreskjemaet. Dette finner du på selskapssiden. Du kommer til den ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter selskapsnavnet Baidu eller tickeren BIDU. Ved å trykke på søkeresultatet blir du tatt med til selskapssiden hvor du finner ordreskjemaet, og innlegg om aksjen fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, oversikt over Baidu kursutvikling og program for teknisk analyse. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere i Baidu aksjer dersom du vil kjøpe fractional shares eller antall aksjer du vil kjøpe. Du aktiverer din ordre ved å trykke på Åpne handel. Dette legger din ordre ut i markedet, og så lenge børsen er åpen vil den bli fullført med en gang. Din aksjer i Baidu legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på krusutviklingen på din Baidu investering.

Teknisk analyse av Baidu aksje

Lag din egen tekniske analyse av Baidu

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Baidu FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Baidu aksjer?

Baidu er et kinesisk selskap, men aksjen er også notert som en ADR på Nasdaq. Altså kan du kjøpe Baidu aksjer hos norske nettmeglere og i nettbanker med aksjehandel. Men, du må da betale høy kurtasje. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Baidu aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Baidu kurs?

På vår nettsiden kan du se Baidu kursutvikling. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultat. I tillegg har vi oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Baidu aksjen slik at du kan vurdere verdsettelsen av selskapet.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Baidu?

Dette er en av de mange aksjene vi følger tett, og vi legger jevnlig ut tekniske analyser av Baidu aksjen. Vil du lære å lage din egne tekniske analyser av Baidu og andre aksjer kan du lære alt du må vite i vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne.

Er Baidu aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 30 analytikere som har kjøpsanbefaling på Baidu aksjen, mens 2 har overweight og 6 har hold. 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål er $354,31, mens det høyeste kursmålet på Baidu aksjen er $444,21.

%d bloggere liker dette: