Kjøpe BAKKA aksje CFD uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Bakkafrost aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Bakkafrost aksje CFD.

Bakkafrost kursutvikling

Bakkafrost aksjeselskap

Bakkafrost fundamental data

Kjøpe BAKKA aksje CFD uten kurtasje

Bakkafrost ble etablert i 1968 og er i dag en av verdens største lakseoppdrettere. Selskapet har hovedkontor på Glyvrar, Færøyene, hvor det er det største havbruksselskapet. Aksjen til Bakkafrost ble notert på Oslo Børs i 2010 og har tickeren BAKKA.

Norske meglere og de fleste banker gir deg muligheten til å investere i lakseaksjer på Oslo Børs, men selv om dette er brukervennlige og trygge løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan bli dyrt. Et godt alternativ er Capital.com som tilbyr kurtasjefri handel med CFD på mer enn 3000 aksjer.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Bakkafrost aksje CFD – steg for steg

Trading med CFD er regnet for å ha høy risiko på grunn av gearing. Derfor er det viktig å spre risiko ved å kjøpe CFD på aksjer i forskjellige selskap. På Capital.com har du tilgang til CFD på over 3000 aksjer, noe som betyr at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Bakkafrost aksje CFD uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksje CFD. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri CFD trading på Capital.com.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Bakkafrost aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Bakkafrost aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Bakkafrost aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Bakkafrost aksje CFD

For å kjøpe Bakkafrost aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Bakkafrost eller tickeren BAKKA, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Bakkafrost vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Bakkafrost aksje

Lag din egen tekniske analyse av Bakkafrost

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Bakkafrost FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Bakkafrost aksjer?

Bakkafrost er notert på Oslo Børs, og du kan kjøpe aksjen gjennom norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel, men, du må da betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Bakkafrost aksje CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Bakkafrost kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Bakkafrost. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Bakkafrost aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Bakkafrost kurs?

Bakkafrost er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Bakkafrost på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Bakkafrost aksjer en god investering?

I følge MarketScreener er det 2 analytikere som anbefaler kjøp av Bakkafrost, mens 2 har holdanbefaling og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Bakkafrost er 712,98 kr, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på 891,25 kr.