investere Kjøpe Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Bank of China aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Bank of China aksjer.

Bank of China kursutvikling

Bank of China aksjeselskap

Bank of China fundamental data

Kjøpe Bank of China aksjer uten kurtasje

Bank of China ble grunnlagt i 1912 for å erstatte Daqing Bank. I dag har banken hovedkontor i Beijing, og er den fjerde største banken i både Kina og Verden. Aksjen er notert på Hong Kong Stock Exchange med tickeren 3988. Banken har drift over hele verden, blant annet i Brazil, Panama, Russland, Cayman Islands, Canada, Australia, Sør-Afrika og Singapore.

Det er få norske meglere som gir deg tilgang til Hong Kong Stock Exchange. Derfor vil det for mange være ETF på HSI50 som er eneste alternativ. De få som gir deg tilgang tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt å velge disse løsningene, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. eToro gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser, og kan derfor være et godt alternativ.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Bank of China aksjer – steg for steg

Bankaksjer er sykliske, noe som betyr at aksjekursen påvirkes av makroøkonomiske forhold. Dette gjelder også for aksjer i kinesiske banker. Dette gjør at det vil være viktig å spre risiko ved å investere i flere forskjellige selskap som driver i ulike sektorer. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser. Det betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Bank of China aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Bank of China aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Bank of China aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Bank of China aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Bank of China aksjer

For å kjøpe Bank of China aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Bank of China eller tickeren 3988, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Bank of China aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Bank of China vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Bank of China.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Hvorfor vi anbefaler eToro til å investere i Bank of China aksjer

eToro er en markedsplass for trading med CFD, men tilbyr også kurtasjefri aksjehandel. Med en lav spread kommer eToro bra ut i tester av billigste aksjehandel. En annen viktig fordel med eToro er at du får tilgang til mange børser som norske meglere og banker ikke gir deg tilgang til. På eToro har du tilgang til handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

Når du registrerer deg som bruker får du tilgang til et eget aksjeforum hvor du kan diskutere med andre investorer og tradere. eToro gir deg også tilgang til analyser på utvalgte selskap, noe som kan være til hjelp når du skal gjøre investeringsbeslutninger.

 • 2000 aksjer på 16 børser
 • Aksjeforum
 • Program for teknisk analyse
 • Analyser på utvalgte aksjer

Teknisk analyse av Bank of China aksje

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av Bank of China aksjer slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av Bank of China aksjer):

Lag din egen tekniske analyse av Bank of China

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Bank of China FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Bank of China aksjer?

Siden Bank of China er notert på Hong Kong Stock Exchange kan det bli vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Bank of China aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Bank of China kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Bank of China. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Bank of China aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Bank of China kurs?

Bank of China er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Bank of China på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Bank of China aksjer en god investering?

Pr 04.03.22 er det i følge MarketScreener 9 analytikere som anbefaler å kjøpe aksjer i Bank of China, mens 4 har outperform og 3 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for Bank of China er 2,99 CNY, mens det høyeste kursmålet er på 3,61 CNY.