Kjøpe Barrick Gold Corporation aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Barrick Gold Corporation aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Barrick Gold Corporation aksjer.

Barrick Gold Corporation kursutvikling

Barrick Gold Corporation aksjeselskap

Barrick Gold Corporation fundamental data

Kjøpe Barrick Gold Corporation aksjer

Barrick Gold Corporation er et canadisk selskap som ble grunnlagt i 1983. Selskapet driver 16 gullgruver i 13 land. Hovedkontoret er plassert i Ontario, Canada. Barrick Gold Corp var verdens største gullgruveselskap frem til Newmont Corporation kjøpte opp Goldcorp i 2019. Aksjen til Barrick Gold Corp er notert på NYSE med tickeren GOLD og på den canadiske børsen med tickeren ABX.

De fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel vil gi deg tilgang til amerikanske aksjer notert på New York Stock Exchange, men disse tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Markets er et godt alternativ som lar deg investere i amerikanske aksjer med en kurtasje på 2 cent pr aksjer.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Barrick Gold Corporation aksjer – steg for steg

I perioder med forventning om høyere inflasjon kan gullprisen få løft siden denne er regnet som en god beskyttelse mot inflasjon. På grunn av dette kan gull aksjer som Barrick Gold Corporation brukes til å spre risiko i porteføljen. På Markets har du tilgang til 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Barrick Gold Corporation med en kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Barrick Gold Corporation aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Barrick Gold Corporation aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Barrick Gold Corporation aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Barrick Gold Corporation aksjer

For å kjøpe Barrick Gold Corporation aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Barrick Gold Corporation eller tickeren GOLD, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Barrick Gold Corporation aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Barrick Gold Corporation vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Barrick Gold Corporation.

Teknisk analyse av Barrick Gold Corporation aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Barrick Gold Corporation

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Barrick Gold Corporation FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Barrick Gold Corporation aksjer?

Siden Barrick Gold Corp er notert på NYSE kan du investere i aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Barrick Gold Corp aksjer med en kurtasje på 2 cent pr aksje.

Hvor kan jeg følge Barrick Gold Corporation kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Barrick Gold Corporation. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Barrick Gold Corporation aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Barrick Gold Corporation kurs?

Barrick Gold Corporation er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Barrick Gold Corporation på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Barrick Gold Corporation aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 11 analytikere som anbefaler å kjøpe Barrick Gold Corp, mens 9 har outperform og 5 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Barrick Gold Corp er $26,87, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på $32,78.