Kjøpe Beazley aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling

Kjøpe Beazley aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Beazley aksjer.

Beazley kursutvikling

Beazley aksjeselskap

Beazley fundamental data

Kjøpe Beazley aksjer uten kurtasje

Beazley Group ble grunnlagt i 1986 og har hovedkontor i London. Aksjen er også notert på London Stock Exchange med tickeren BEZ. Selskapet tilbyr livsforsikring, ulykke- og helseforsikring, forsikring mot politisk risiko, miljøkrav, profesjonell dekning, mm. Beazley har også kontorer i Europa, USA og Asia.

Tilgangen til aksjehandel på London børs gjennom de norske meglerne og banker er ofte dårlig. De få som tilbyr dette tar også ofte en høy kurtasje, dermed kan det bli dyrt å bruke disse løsningene. Dette er også en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler dette. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Beazley aksjer – steg for steg

Forsikring og finans er syklisk, noe som gjør at det er viktig å bygge opp en bred portefølje når du investerer i denne typen aksjer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at alt ligger til rette for at du skal kunne lage en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Beazley aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Beazley aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Beazley aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Beazley aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Beazley aksjer

For å kjøpe Beazley aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Beazley eller tickeren BEZ, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Beazley aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Beazley vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Beazley.

Teknisk analyse av Beazley aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Beazley

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Beazley FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Beazley aksjer?

Siden Beazley er notert på London Stock Exchange kan det være vanskelig å få kjøpt aksjen via norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Beazley aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Beazley kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Beazley. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Beazley aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Beazley kurs?

Beazley er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Beazley på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Beazley aksjer en god investering?

I oversikten til Financial Times er det 5 analytikere som har kjøpsanbefaling på Beazley aksjen, mens 8 har outperform, 3 har hold og 1 har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for Beazley aksjen er 466,36 GBX, mens høyeste kursmål er 587,89 GBX.