Kjøpe Berkshire Hathaway aksjer uten kurtasje kursutvikling warren buffett

Kjøpe Berkshire Hathaway aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Berkshire Hathaway aksjer.

Berkshire Hathaway kursutvikling

Berkshire Hathaway aksjeselskap

Berkshire Hathaway fundamental data

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Kjøpe Berkshire Hathaway aksjer

Berkshire Hathaway er et amerikansk holdingselskap som ble etablert i 1955, og som har hovedkontor i Omaha, Nebraska. Selskapet fokuserer spesielt på forsikring, energi produksjon og distribusjon, og jernbanetransport. Berkshire Hathaway har også en større eierandel i Apple aksjen. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren BRK.B. Blant de største eierne finner du Warren Buffett, Charlie Munger, David Gottesman, Bill Gates og Fidelity Investments.

Det er ikke uvanlig at du kan kjøpe utenlandske aksjer gjennom meglere og banker i Norge, men disse tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt å bruke disse. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse, selv om de er både trygge og brukervennlige. Vurderer du å kjøpe aksjer i Berkshire Hathaway kan Markets være et godt alternativ.

Markets tilbyr både aksjehandel med lav kurtasje og trading med CFD uten kurtasje. Velger du å investere i aksjer får du tilgang til 17 børser med en kurtasje på 0,1 %, evt 2 cent pr aksje dersom du handler amerikanske aksjer. Vil du heller trade med CFD uten kurtasje får du tilgang til aksjer notert på 20 børser.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Berkshire Hathaway aksjer – steg for steg

Berkshire Hathaway er et holdingselskap, noe som betyr at det har eierskap i flere forskjellige selskap. Som vi har nevnt i vårt kurs i aksjehandel er det viktig å spre risiko, og ved å investere i Berkshire Hathaway får du en naturlig diversifisering. På Markets har du tilgang til aksjehandel med lav kurtasje på 17 børser, og kurtasjefri CFD handel med aksjer notert på 20 børser. Dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe aksjer i Berkshire Hathaway. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Berkshire Hathaway aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Berkshire Hathaway aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Berkshire Hathaway aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Berkshire Hathaway aksjer

Aksjehandel på Marketsi må aktiveres. Dersom du ønsker å bruke CFD uten kurtasje til å få eksponering mot Berkshire Hathaway trenger du ikke å gjøre dette. Når du er logget inn på din konto trykker du på Invest i menyen på venstre side av skjermen. Scroll deg ned til du ser Open Account under Share Dealing. Trykk på denne knappen for å aktivere aksjehandel slik at du kan kjøpe Berkshire Hathaway aksjer med lav kurtasje.

For å lage en kjøpsordre på Berkshire Hathaway aksjer eller CFD på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Berkshire Hathaway eller tickeren Berkshire Hathaway, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall, kursutvikling, anbefaling og kursmål på Berkshire Hathaway eller lage tekniske analyser av Berkshire Hathaway aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine CFD eller aksjer i Berkshire Hathaway vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Berkshire Hathaway.

[table “52” not found /]

Hvorfor vi anbefaler Markets til å kjøpe aksjer i Berkshire Hathaway

Markets er både en nettmegler som gir deg tilgang til aksjehandel og en markedsplass for trading med CFD. Ser vi på kurtasje er denne svært konkurransedyktig, og spesielt på utenlandske børser som få norske meglere enten ikke gir deg tilgang til, eller tar en høy kurtasje for handler. Med tilgang til aksjer på 17 børser og aksje CFD på 20 børser er det også lite å utsette på utvalget av investeringsmuligheter.

Å ta gode avgjørelser er viktig når du skal trade eller investere i aksjer. På Markets får du tilgang til dyptgående analyser av utvalgte aksjer fra Thomson Reuters. I tillegg får du også aksjeanbefalinger og kursmål på utvalgte aksjer fra kjente meglerhus som Goldman Sachs, JP Morgan og mange andre. Markets gir deg også en oversikt over insidehandler og hvordan hedgefond forholder seg til forskjellige aksjer.

TradingView er av mange regnet for å være et av de beste verktøyene til teknisk analyse. På Markets er dette programmet integrert i tradingplattformen, noe som gir deg stor brukervennlighet. Markets tilbyr også Investment Strategy Builder som lar deg bygge dine egne investeringsstrategier når du vil trade eller kjøpe aksjer i Berkshire Hathaway.

 • Aksjehandel med lav kurtasje på 17 børser
 • Kurtasjefri CFD handel med aksjer på 20 børser
 • Gratis analyser, kursmål og anbefalinger fra kjente meglerhus
 • Teknisk analyse med TradingView integrert i tradingplattform
 • Investment Strategy Builder

Teknisk analyse av Berkshire Hathaway aksje

[table “52” not found /]

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av Berkshire Hathaway aksjer slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av Berkshire Hathaway aksjer):

Lag din egen tekniske analyse av Berkshire Hathaway

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Berkshire Hathaway FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Berkshire Hathaway aksjer?

Siden Berkshire Hathaway er notert på New York Stock Exchange kan det bli dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe aksjer i Bershire Hathaway med kurtasje på 2 cent pr aksje.

Hvor kan jeg følge Berkshire Hathaway kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Berkshire Hathaway. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Berkshire Hathaway aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Berkshire Hathaway kurs?

Det er populært å kjøpe aksjer i Berkshire Hathaway, men det kan være vanskelig å time markedet. På vår side kan du se tekniske analyser av Berkshire Hathaway for å finne kjøpssignaler eller salgssignaler. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lage din egen analyse av Berkshire Hathaway.

Er Berkshire Hathaway aksjer en god investering?

Pr 31.01.22 er det ifølge oversikten til Wall Street Journal er det 1 analytiker som anbefaler å kjøpe Berkshire Hathaway, mens 6 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Berkshire Hathaway er $344,84, mens det høyeste kursmålet på aksjen er på $354,00.