Kjøpe Berkshire Hathaway aksjer uten kurtasje kursutvikling warren buffett

Kjøpe Berkshire Hathaway aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Berkshire Hathaway aksjer.

Berkshire Hathaway kursutvikling

Berkshire Hathaway aksjeselskap

Berkshire Hathaway fundamental data

Kjøpe Berkshire Hathaway aksjer uten kurtasje

Berkshire Hathaway aksjen har en kurs på over $380 000 eller rundt 3,2 millioner norske kroner. For de aller fleste blir det i meste laget, men det er ikke uoppnåelig å investere i Berkshire Hathaway aksjer. Det finnes nemlig to typer aksjer i selskapet til Warren Buffett, A-aksjer og B-aksjer. Mens A-aksjene koster over 3 millioner slipper du unna med rundt $250 for B-aksjene. Forskjellen mellom A- og B-aksjene er at A-aksjene aldri kan bli splittet, mens B-aksjene kan bli splittet. Det betyr at du kan investere i Berkshire Hathaway selv om du ikke har noen millioner tilgjengelig. Det er også mulig å kjøpe Berkshire Hathaway aksjer uten kurtasje.

Det er nettmegleren eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel, og hos denne nettmegleren kan du også kjøpe B-aksjer i selskapet til Warren Buffet. eToro har alle tillatelser fra det norske Finanstilsynet, i tillegg er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro. Det betyr at dette er både en seriøs og trygg nettmegler. Minste innskudd er kun $200, noe som gjør at de fleste kan komme i gang med aksjeinvesteringer på eToro, videre får du realtidskurser og et program til teknisk analyse når du registerer deg. Dermed passer denne nettmegleren med kurtasjefri aksjehandel også til erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Berkshire Hathaway aksjer – steg for steg

Minste innskudd på eToro er $200, og du trenger faktisk ikke å sette inn mer enn dette for å kjøpe Berkshire Hathaway aksjer selv om de koster over $250. Grunnen til dette er at du kan kjøpe fractional shares på eToro. Dette er deler av aksjer, noe som er en god løsning dersom du kun vil investere en mindre sum. For å kjøpe dine første Berkshire Hathaway aksjer uten kurtasje trenger du kun å følge fremgangsmåten nedenfor. I alt tar dette det kun noen få minutter.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe aksjer uten kurtasje må du aller første besøke nettsiden til eToro og åpne en konto. For å besøke nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det er skrevet Til eToro. eToros nettside er oversatt til norsk og du har også norsk kundeservice tilgjengelig. Når du er på nettsiden kan du starte selve kontoregistreringen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Nå som du er på nettsiden til eToro kan du trykke på knappen Bli med nå. Når du gjør dette får du frem registreringsskjemaet som må fylles ut. Dette fyller du ut med brukernavn, passord og mailadresse, men du kan også velge innlogging med dine Facebook- eller Google-konto. Når du har gjort dette er du logget inn på din konto, men før du går i gang med å kjøpe Berkshire Hathaway aksjer må du fullføre profilen din.

For å fullføre kontoen din trykker du på Fullfør profil. Her oppgir du navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato. I tillegg må du svare på noen spørsmål slik at du har en investorprofil. Helt til slutt kan du laste opp bilder av ID, en regning som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke for å verifisere din konto.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd på eToro er $200, men siden aksjekursen er over $250 kan det være smart å sjekke siste kursutvikling dersom du vil kjøpe hele aksjer i selskapet til Warren Buffett. Vil du kjøpe fractional shares kan du investere fra $50 og oppover i aksjen, noe som betyr at du også kan kjøpe andre aksjer. Betalingsmetodene du kan velge mellom er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Alle metodene, bortsett fra bankoverføring, blir gjennomført umiddelbart slik at du kan investere i Berkshire Hathaway.

4: Kjøp Berkshire Hathaway aksjer

Uansett om du vil kjøpe fractional shares eller hele aksjer i Berkshire Hathaway er fremgangsmåten den samme. Du bruker søkefeltet øverst på skjermen og skriver inn Berkshire Hathaway eller tickeren BRK, for så å trykke på søkeresultatet du får frem. Når du gjør dette blir du tatt med til selskapssiden. Aller først får du se de nyeste innleggene om aksjen fra forumet. Her finner du også mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall. Videre kan du se kursutvikling og lage tekniske analyser. Til slutt kan du også gjennomføre handler her.

Når du vil kjøpe Berkshire Hathaway aksjer trykker du på Handle. Du får da frem ordreskjemaet hvor du kan skrive inn summen du vil investere dersom du vil kjøpe fractional shares, eller antall aksjer. Når du har gjort dette kan du trykke på knappen Åpne handel for å legge ordren din ut i markedet. Dersom børsen er åpen vil du få kjøpt aksjene med en gang og disse legges til din konto.

Teknisk analyse av Berkshire Hathaway aksje

Lag din egen tekniske analyse av Berkshire Hathaway

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Berkshire Hathaway FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Berkshire Hathaway aksjer?

Du kan kjøpe aksjer i selskapet til Warren Buffet hos de fleste meglere siden aksjen er notert i USA. Men, du bær være bevisst på at du da må betale kurtasje. I vår sak viser vi deg hvordan du kan kjøpe Berkshire Hathaway aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Berkshire Hathaway kurs?

På vår nettside kan du følge med på Berkshire Hathaway kursutvikling. Vi har også samlet mye informasjon om selskapet og nøkkeltall fra de siste rapportene. I tillegg kan du se relativ verdivurdering av selskapet med multipler som Price/Book, Price/Earnings og Price/Sales.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Berkshire Hathaway?

Vi legger jevnlig ut tekniske analyser av Berkshire Hathaway aksjen slik at du kan holde deg oppdatert på kursutviklingen. Vi har også et program for teknisk analyse som du kan prøve gratis i 30 dager dersom du vil lage dine egne tekniske analyser av Berkshire Hathaway aksjen.

Er Berkshire Hathaway aksjer en god investering?

Berkshire Hathaway aksjen har gitt veldig god avkastning, og det er mange som mener at den skal stige videre. I følge Wall Street Journal er gjennomsnittlig kursmål for Berkshire Hathaway $278. I følge samme finansavis er det heller ingen salgsanbefalinger på aksjen.

%d bloggere liker dette: