Kjøpe Beyond Meat aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursutvikling multipler anbefalinger kursmål

Kjøpe Beyond Meat aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Beyond Meat aksjer.

Beyond Meat kursutvikling

Beyond Meat aksjeselskap

Beyond Meat fundamental data

Kjøpe Beyond Meat aksjer uten kurtasje

Fremgangsmåten vi bruker for å kjøpe Beyond Meat aksjer er å handle via nettmegleren eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Dermed kan du spare penger, noe som kan føre til at du har mer å investere, som igjen kan gi bedre avkastning. Aksjen er notert på Nasdaq i USA, så du kan selvsagt bruke norske nettmeglere og nettbanker hvor du kan handle amerikanske aksjer, men da må du betale kurtasje, noe som kan bli dyrt.

eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og viser dermed at de er en seriøs aktør på linje med norske meglere og banker. Videre er alle innskudd og aksjeinvesteringer forsikret opptil 1 million euro, noe som betyr at dette også er en trygg løsning. Med et minsteinnskudd på $200 kan de aller fleste begynne med investering i Beyond Meat aksjen. Som kunde får du tilgang til analyser på utvalgte aksjer, realtidskurser, analyseprogram og aksjehandel på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Beyond Meat aksjer – steg for steg

Med et minsteinnskudd på $200 er terskelen lav for å begynne med investeringer, og siden du ikke betaler kurtasje kan du gjennomføre mindre handler uten at kostnaden blir høy. På eToro kan du også kjøpe fractional shares eller deler av aksjer. Dermed kan du investere i aksjer med høy kurs som Google og Amazon fra $50 og oppover. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer eller fractional shares er den samme som for å kjøpe Beyond Meat aksjer som vi skal gå gjennom her. I alt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne på registreringen for å åpne din eToro-konto slik at du kan kjøpe Beyond Meat aksjer uten kurtasje må du gå til nettsiden til eToro. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden og kundeservice er tilgjengelig på norsk, og det betyr at du får en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt design som gjør at du raskt får oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig, selv om du ikke har drevet med investeringer og aksjer tidligere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har kommet til nettsiden kan du begynne på selve registreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge innlogging med din konto på Facebook eller Google. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn på den. Nå er det kun noen få og raske trinn igjen før du kan kjøpe Beyond Meat aksjer uten kurtasje.

Når du trykker på Fullfør profil får du frem et skjema hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Det siste steg i registreringen er å verifisere kontoen din. Du sikrer din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke når du skal sette inn eller ta ut penger fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet du kan gjøre er som nevnt $200, mens maks innskudd går fra $5500 og oppover, avhengig av hvilken betalingsmetode du bruker. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly siden disse har direkte overføringer. Dermed trenger du ikke vente på at overføringen skal bli utført før du kan kjøpe Beyond Meat aksjer uten kurtasje. Det er også mulig å gjøre en bankoverføring, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Beyond Meat aksjer

Fremgangsmåten for å kjøpe aksjer i Beyond Meat er den samme som for å kjøpe aksjer i andre selskaper eller fractional shares, og for å åpne en ordre må du gå til selskapssiden for å finne ordreskjemaet. Bruk søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Beyond Meat eller tickeren BYND, og deretter trykke på søkeresultatet. På selskapssiden finner du informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt, analyseprogrammet og innlegg om aksjen fra forumet. Du kan åpne ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn en sum fra $50 og oppover dersom du vil kjøpe fractional shares eller du kan skrive inn antallet aksjer du vil ha. Etter at du har fylt inn antall eller sum kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Er børsen åpen vil din ordre bli utført umiddelbart. Dine aksjer i Beyond Meat legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen på din investering.

Teknisk analyse av Beyond Meat aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Beyond Meat

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Beyond Meat FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Beyond Meat aksjer?

På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Beyond Meat aksjer uten kurtasje. Siden aksjen er notert på Nasdaq i USA kan du også bruke norske nettmeglere og nettbanker, men da må du ofte betale en høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer.

Hvor kan jeg følge Beyond Meat kurs?

På vår side kan du følge med på Beyond Meat kursutvikling. Vi har også nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. I tillegg kan du se oppdaterte multipler som Price/Sales, Price/Book og Price/Earnings for Beyond Meat aksjen for å vurdere verdsettelsen av selskapet.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Beyond Meat kurs?

Det er populært å investere i vekstselskapet Beyond Meat og vi følger med på kursutviklingen. På vår side legger vi jevnlig ut tekniske analyser av Beyond Meat aksjen. Vil du lære mer om teknisk analyse kan du følge med på våre kurs og lære alt du må vite.

Er Beyond Meat aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 4 analytikere som har kjøps anbefaling på Beyond Meat aksjen, mens 10 har hold, 3 har underweight og 4 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Beyond Meat aksjen er $124,13, mens det høyeste kursmålet er $190,00.