Kjøpe BHP Billiton aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips

Kjøpe BHP Billiton aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe BHP Billiton aksjer.

BHP Billiton kursutvikling

BHP Billiton aksjeselskap

BHP Billiton fundamental data

Kjøpe BHP Billiton aksjer uten kurtasje

BHP Billiton er et britisk-australsk selskap som ble etablert i 2001 når australske Australian Broken Hill Proprietary Company Limited slo seg sammen med britisk-nederlandske Billiton plc. Selskapet har hovedkontor i Melbourne, Australia. Det er et av de største australske selskapene målt på market cap. Aksjen til BHP Billiton er notert på den australske børsen og på London Stock Exchange med tickeren BHPL.

Blant de norske meglerne og bankene er det få som tilbyr aksjehandel på London børs. De som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ som passer for de fleste er eToro. eToro tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du BHP Billiton aksjer – steg for steg

Det er stor politisk risiko å investere i aksjer i uranprodusenter som BHP Billiton, og derfor er det viktig å diversifisere ved å kjøpe aksjer i andre selskap som driver i ulike sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan investere i BHP Billiton aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Som regel trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe BHP Billiton aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe BHP Billiton aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe BHP Billiton aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp BHP Billiton aksjer

For å kjøpe BHP Billiton aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter BHP Billiton eller tickeren BHPL, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av BHP Billiton aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i BHP Billiton vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i BHP Billiton.

Teknisk analyse av BHP Billiton aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av BHP Billiton

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

BHP Billiton FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe BHP Billiton aksjer?

Det kan være vanskelig å investere i BHP Billiton aksjer siden de er notert på London børsen. Det finnes likevel løsninger, og på vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i BHP Billiton aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge BHP Billiton kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til BHP Billiton. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for BHP Billiton aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av BHP Billiton kurs?

BHP Billiton er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av BHP Billiton på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er BHP Billiton aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på BHP Billiton aksjen, mens 1 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for BHP Billiton aksjen er 4123,54 GBX, mens høyeste kursmål er 5495,59 GBX.