Kjøpe BHP Group aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe BHP Group aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe BHP Group aksjer.

BHP Group kursutvikling

BHP Group aksjeselskap

BHP Group fundamental data

Kjøpe BHP Group aksjer

BHP Group ble etablert når australske Australian Broken Hill Proprietary Company Limited slo seg sammen med britisk-nederlandske Billiton plc i 2001. Selskapet har hovedkontor i Melbourne, Australia, og er dobbelt listet på både den australske og britiske børsen med tickeren BHP. BHP Group utvinner jernmalm, olje, kobber og kull.

Det er ikke vanlig at norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til Australian Stock Exchange. De få som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse, selv om de er både trygge og brukervennlige. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser og en kurtasje på kun 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du BHP Group aksjer – steg for steg

Råvareaksjer er sykliske. Det betyr at kursutviklingen i stor grad følger den generelle utviklingen i økonomien. Dette gjelder også for BHP Group, og det er derfor viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 16 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i BHP Group aksjer med kurtasje på 0,1 %. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe BHP Group aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe BHP Group aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe BHP Group aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp BHP Group aksjer

For å kjøpe BHP Group aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter BHP Group eller tickeren BHP, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av BHP Group aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i BHP Group vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i BHP Group.

Teknisk analyse av BHP Group aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av BHP Group

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

BHP Group FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe BHP Group aksjer?

BHP Group er notert på Australian Stock Exchange noe som gjør at det kan være både vanskelig og dyrt å investere i aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg hvordan du kan spare penger ved å investere i BHP Group aksjer med kun 0,1 % kurtasje.

Hvor kan jeg følge BHP Group kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til BHP Group. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for BHP Group aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av BHP Group kurs?

BHP Group er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av BHP Group på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er BHP Group aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 8 analytikere som anbefaler å kjøpe BHP Group, mens det er 1 analytiker som har overweight og 5 analytikere som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for BHP Group er AU$64,59, mens det høyeste kursmålet på aksjen er AU$75,59.