Kjøpe BNP Paribas aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger kursutvikling

Kjøpe BNP Paribas aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe BNP Paribas aksjer.

BNP Paribas kursutvikling

BNP Paribas aksjeselskap

BNP Paribas fundamental data

Kjøpe BNP Paribas aksjer uten kurtasje

BNP Paribas ble etablert etter at Banque Nationale de Paris slo seg sammen med investeringsbanken Paribas i 2000. Hovedkontoret er i Paris hvor aksjen også er notert på Paris Stock Exchange med tickeren BNP. BNP Paribas er den største banken i Europa, og den 7. største banken i verden. Banken driver virksomhet i 72 land og har mer enn 30 millioner kunder.

Det er ikke mange meglere og banker i Norge som gir deg tilgang til det franske aksjemarkedet, og de som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det gjør at dette er dyre løsninger, og en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse selv om de er trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel på 16 børser. Dermed kan du investere i mer enn 2000 aksjer uten å betale kurtasje.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du BNP Paribas aksjer – steg for steg

Å investere i finansaksjer kan gi beskyttelse mot høyere renter siden banker ofte klarer å dra nytte av dette. Dermed kan du bruke finansaksjer til å diversifisere porteføljen. Dette er viktig å gjøre, og med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje som kan sikre deg god avkastning på eToro. Her skal vi gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe BNP Paribas aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe BNP Paribas aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe BNP Paribas aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe BNP Paribas aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp BNP Paribas aksjer

For å kjøpe BNP Paribas aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter BNP Paribas eller tickeren BNP, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av BNP Paribas aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i BNP Paribas vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i BNP Paribas.

Teknisk analyse av BNP Paribas aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av BNP Paribas

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

BNP Paribas FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe BNP Paribas aksjer?

BNP Paribas er notert på den franske børsen i Paris, og det er derfor ikke mange norske meglere som gir deg muligheten til å kjøpe aksjen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i BNP Paribas aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge BNP Paribas kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til BNP Paribas. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for BNP Paribas aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av BNP Paribas kurs?

BNP Paribas er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av BNP Paribas på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er BNP Paribas aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 14 analytikere som har kjøpsanbefaling på BNP Paribas aksjen, mens det er 4 som har overweight og 6 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for BNP Paribas aksjen er €62,91, mens det høyeste kursmålet er €72,42.