Kjøpe Boeing aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Boeing aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Boeing aksjer.

Boeing kursutvikling

Boeing aksjeselskap

Boeing fundamental data

Kjøpe Boeing aksjer uten kurtasje

Det har naturlig nok vært lite etterspørsel etter nye fly og de andre produktene Boeing tilbyr under Corona. Når samfunnet igjen åpner opp er dette noe som derimot kan bli endret. Boeing er en syklisk aksje, og derfor ser investorer etter denne typen aksjer når renten stiger. Dermed er dette en aksje som kan bli veldig populær fremover. Aksjen er notert på børsen i USA, og det er derfor flere måter du kan kjøpe den på. Vi bruker som regel eToro fordi dette er en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje, noe som gjør at vi kan spare penger sammenlignet med å bruke en norsk nettmegler eller handle aksjer gjennom nettbanken.

Med alle tillatelser fra det norske Finanstilsynet er eToro et seriøst og trygt alternativ til norske nettmeglere. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 million euro, og dette gjør at det også er et sikkert valg. eToro passer også godt til nye investorer som vil begynne å bygge opp en portefølje, minste innskudd er nemlig kun $200. Med gratis realtidskurser, program til teknisk analyse og gratis aksjeanalyser på utvalgte selskap er dette også en løsning som passer godt til erfarne tradere og investorer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Boeing aksjer – steg for steg

Minste innskudd på eToro er som nevnt $200, mens du må betale rundt $250 for Boeing aksjer når vi skriver denne teksten. Siden eToro gir deg tilgang til handel med fractional shares eller deler av aksjer trenger du faktisk ikke å gjøre et større innskudd. Du kan velge summen du vil investere og gjennomføre handelen. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe Boeing aksjer uten kurtasje som vi skal gå gjennom her. I alt tar det kun noen få minutter fra du begynner registreringen til du kan gjøre din første investering i Boeing aksjer uten å betale kurtasje.

1: Besøk eToro

Dersom du allerede har en konto på eToro kan du logge inn på den og følge fremgangsmåten videre fra steg 3. Har du ikke registrert deg må du først gå til eToros nettside slik at du kan åpen en konto. Du kommer dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står skrevet Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk, og med norsk kundeservice kan du få hjelp dersom du trenger det, uten å oppleve språkproblemer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne med registreringen. Aller først må du velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke. Ved å trykke på Bli med nå får du frem et skjema hvor du kan velge å bruke din Google- eller Facebook-konto til innlogging, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto på eToro registrert og du er innlogget. Nå er det kun noen små steg igjen før du kan kjøpe Boeing aksjer uten kurtasje. Disse starter du på ved å trykke på Fullfør profil.

Nå kan du fortsette på registreringen. Først for du frem et skjema hvor du kan oppgi informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på noen spørsmål for å kartlegge din kunnskap og erfaring med aksjer og investeringer slik at du får en investorprofil. Siste steg er å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt $200, og du trenger ikke å sette inn mer siden du kan kjøpe fractional shares uten kurtasje. Maks innskudd varierer fra $5500 og oppover for de ulike metodene du kan bruke. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly siden overføringen skjer umiddelbart. Dette gjør at du kan kjøpe Boeing aksjer uten kurtasje med en gang. Bankoverføring er også tilgjengelig, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene overført til din eToro-konto.

4: Kjøp Boeing aksjer

Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares i Boeing eller hele aksjer er den samme. Aller først må du åpner ordreskjemaet du finner på selskapssiden. Du kommer til selskapssiden ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden til å søke etter Boeing eller tickeren BA. Trykk på søkeresultatet for å gå til selskapssiden. Her finner du innlegg om aksjen fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og analyseprogram. Odreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du fylle inn en sum fra $50 og oppover dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har fylt inn sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere ordren og legge den ut i markedet. Er børsen åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine Boeing aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen til din investering i Boeing.

Teknisk analyse av Boeing aksje

Lag din egen tekniske analyse av Boeing

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Boeing FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Boeing aksjer?

Boeing aksjen er notert på Nasdaq i USA og det betyr at du kan kjøpe aksjen hos flere forskjellige nettmegler og gjennom nettbanker. Her viser vi deg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Boeing aksjer uten kurtasje. Det hele tar kun noen få minutter.

Hvor kan jeg følge Boeing kurs?

Vi viser deg seneste kursutvikling for Boeing aksjen. Vi har også nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg kan du se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for Boeing aksjen slik at du kan vurdere verdsettelsen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Boeing?

Boeing aksjen er en av de mange vi følger utviklingen til, og på vår side kan du se tekniske analyser av Boeing aksjen. Du kan også prøve programmet vi bruker til teknisk analyse eller følge vårt kurs for nybegynnere og viderekomne dersom du vil lære mer.

Er Boeing aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 12 analytikere som har kjøpsanbefaling på Boeing aksjen, mens 1 har overweight og 9 har hold. 2 har underweight og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Boeing aksjen er $244,50, mens det høyeste kursmålet er $310.

%d bloggere liker dette: