Kjøpe Booking Holdings aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser tips booking.com

Kjøpe Booking Holdings aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Booking Holdings aksjer.

Booking Holdings kursutvikling

Booking Holdings aksjeselskap

Booking Holdings fundamental data

Kjøpe Booking Holdings aksjer uten kurtasje

The Priceline Group Inc ble grunnlagt i 1996, og nettsiden Priceline.com ble lansert i 1997. Booking.com ble lansert i 2005. I 2018 skiftet selskapet navn til Booking Holdings. Selskapet driver med utvikling og drift av tech for reiseliv, og har blant annet Booking.com som er oversatt til 40 språk, og som er tilgjengelig i 200 land. Aksjen er notert på Nasdaq med tickeren BKNG.

Tilgangen til amerikanske aksjer er god hos norske meglere og banker, men det kan bli dyrt å bruke disse løsningene siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene for handel med amerikanske aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Booking Holdings aksjer – steg for steg

Booking Holdings aksjen er en sykliske aksje som andre reiseselskap aksjer. Dermed svinger disse i verdi sammen med resten av økonomien. Dette gjør at det er viktig å spre risiko over ulike selskap og sektorer. På eToro har du kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Booking.com aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du kun noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Booking Holdings aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Booking Holdings aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Booking Holdings. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Booking Holdings aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Booking Holdings aksjer

For å kjøpe Booking Holdings aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Booking Holdings eller tickeren BKNG, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Booking Holdings aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller kjøpe deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Booking Holdings vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Booking Holdings.

Teknisk analyse av Booking Holdings aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Booking Holdings

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Booking Holdings FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Booking Holdings aksjer?

For å kunne investere i Booking.com aksjen må du bruke en megler som gir deg tilgang til amerikanske aksjer. På vår side viser vi deg en megler som gir deg tilgang til fractional shares eller deler av en aksje og kurtasjefri aksjehandel. Dermed åpner de opp for at flere kan kjøpe Booking Holdings aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Booking Holdings kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Booking Holdings. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Booking Holdings aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Booking Holdings kurs?

Booking Holdings er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Booking Holdings på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Booking Holdings aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 11 analytikere som har kjøpsanbefaling på Booking.com aksjen, mens 2 har overweight, 16 har hold og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål på Booking Holdings er $2557,96, mens det høyeste kursmålet er $3100,00.