Kjøpe Boston Beer Co aksjer uten kurtasje analyser kursmål kursutvikling anbefalinger tips

Kjøpe Boston Beer Co aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Boston Beer Co aksjer.

Boston Beer Co kursutvikling

Boston Beer Co aksjeselskap

Boston Beer Co fundamental data

Kjøpe Boston Beer Co aksjer uten kurtasje

Boston Beer Co ble grunnlagt av Jim Koch og Rhonda Kallman i 1984. I dag er selskapet det 4. største bryggeriet i USA. Selskapet har hovedkontor i Boston, Massachusetts. Det første merket som ble lansert var Samuel Adams, og Samuel Adams Boston Lager ble kåret til å være den beste amerikanske ølen 6 uker etter lansering. Aksjen er notert på New York Stock Exchange og har tickeren SAM.

Du får tilgang til de amerikanske børsene gjennom de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dette er både trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan de bli dyre. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Boston Beer Co aksjer – steg for steg

Vurderer du bryggeriaksjer kan Boston Beer Co være et godt valg, men du bør selvsagt diversifisere ved å også investere i andre selskap. I tillegg bør du også investere i selskap som driver i andre sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer ligger alt til rette for at du skal kunne spre risikoen med eToro. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i Boston Beer Co aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med aksjehandel uten kurtasje på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Boston Beer Co aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Boston Beer Co aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å investere i fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Boston Beer Co. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Boston Beer Co aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Boston Beer Co aksjer

For å kjøpe Boston Beer Co aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Boston Beer Co eller tickeren SAM, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Boston Beer Co aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Boston Beer Co vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Boston Beer Co.

Teknisk analyse av Boston Beer Co aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Boston Beer Co

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Boston Beer Co FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Boston Beer Co aksjer?

Aksjen er notert på New York Stock Exchange, så for å investere i Boston Beer Co må du ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Boston Beer Co aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Boston Beer Co kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Boston Beer Co. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Boston Beer Co aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Boston Beer Co kurs?

Boston Beer Co er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Boston Beer Co på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Boston Beer Co aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Streen Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på Boston Beer Co aksjen, mens 2 har overweight, 6 har hold og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på Boston Beer Co aksjen er $899,60, mens høyeste kursmål er $1281,00.