Kjøpe Bravura Solutions aksjer investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Bravura Solutions aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Bravura Solutions aksjer.

Bravura Solutions kursutvikling

Bravura Solutions aksjeselskap

Bravura Solutions fundamental data

Kjøpe Bravura Solutions aksjer

Bravura Solutions er et australsk fintech selskap som ble etablert i 2004. Selskapet leverer software til selskap som driver med formuesforvaltning, fondsforvaltning og livsforsikring. Bravura Solutions har hovedkontor i Sydney, og aksjen er notert på Australian Stock Exchange med tickeren BVS.

Blant norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel er det kun noen få som gir deg tilgang til den australske børsen. De får som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse, selv om de er både trygge og brukervennlige. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Bravura Solutions aksjer – steg for steg

Det foregår mye utvikling innenfor finansteknologi, noe som kan gi kursløft til Bravura Solutions og andre fintech aksjer. Samtidig er det risiko forbundet med investering i disse, på samme måte som med andre aksjeinvesteringer. Derfor er det viktig å spre risikoen ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På Markets har du tilgang til 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Bravura Solutions aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Bravura Solutions aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Bravura Solutions aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Bravura Solutions aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Bravura Solutions aksjer

For å kjøpe Bravura Solutions aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Bravura Solutions eller tickeren BVS, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Bravura Solutions aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Bravura Solutions vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Bravura Solutions.

Teknisk analyse av Bravura Solutions aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Bravura Solutions

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Bravura Solutions FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Bravura Solutions aksjer?

Siden Bravura Solutions er notert på Australian Stock Exchange kan det bli vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Bravura Solutions aksjer med 0,1 % kurtasje.

Hvor kan jeg følge Bravura Solutions kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Bravura Solutions. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Bravura Solutions aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Bravura Solutions kurs?

Bravura Solutions er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Bravura Solutions på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Bravura Solutions aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 1 analytiker som anbefaler å kjøpe Bravura Solutions, mens 1 har outperform, 1 har hold, 1 har underperform og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Bravura Solutions er AU$3,04, mens det høyeste kursmålet er på AU$3,70.